Fylld fisk med spenat & haricots verts

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.

  2. 2. Koka potatis.

  3. Haricots verts

  4. Stek hackad lök i smör på medelvärme. Tillsätt haricots verts och stek i några minuter. Tillsätt lite hackade tomater i slutet. 

  5. Spenat

  6. Ha i hackad lök med lite smör i en panna och fräs lite lätt. Tillsätt matlagningsgrädde och låt koka upp. Tillsätt därefter den färska spenaten.

  7. Tips!
    Servera med en grön sallad.

  8. Fylld sprödbakad fisk med spenat är en ett utmärkt val till serveringen för att piffa upp de traditionella fiskrätterna.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    360,94 kcal
  • Energi (kJ)
    1510,20 kJ
  • Fett
    18,20 g
  • Enkelomättade fettsyror
    5,32 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,81 g
  • Mättade fettsyror
    9,55 g
  • Fiber
    4,75 g
  • Järn
    2,30 mg
  • Kalcium
    94,39 mg
  • Kalium
    1083,60 mg
  • Kolesterol
    132,96 mg
  • Kolhydrat
    23,22 g
  • Disackarider
    1,64 g
  • Monosackarider
    1,95 g
  • Sackaros
    0,75 g
  • Magnesium
    91,24 mg
  • Natrium
    754,38 mg
  • Niacin
    4,74 mg
  • Protein
    23,76 g
  • Riboflavin
    0,35 mg
  • Tiamin
    0,20 mg
  • Vatten
    267,40 g
  • Vitamin B12
    1,11 µg
  • Vitamin B6
    0,56 mg
  • Vitamin C
    40,60 mg
  • Vitamin D
    1,57 µg
  • Vitamin E
    2,92 mg
  • Zink
    1,25 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet