
Köttbullsmacka med rödbetskräm, timbal
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- 400 g
- Rödbetskräm
- Rödbeta, kokt100 g
- Majonnäs2 dl
- Salt och peppar
- Thick and easy
TILLAGNING
Gör så här
Tillaga timbalerna enligt anvisning och låt svalna.
Mixa rödbetan i en matberedare med majonnäs. Mata genom en sil med hjälp av en slickepott. Tillsätt lite Thick and Easy om den blir lös till önskad konsistens. Smaka av med salt och peppar.
Riv köttbullstimbalen på den fina sidan av rivjärnet och rulla till så köttbullar.
Lägg två skivor broccolitimbal på brödtimbalen och en klick rödbetskräm och de rullade köttbullarna.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)297,84 kcal
- Energi (kJ)1244,08 kJ
- Fett27,35 g
- Enkelomättade fettsyror2,93 g
- Fleromättade fettsyror9,56 g
- Mättade fettsyror5,08 g
- Fiber0,56 g
- Järn0,23 mg
- Kalcium19,49 mg
- Kalium1,90 mg
- Kolesterol22,80 mg
- Kolhydrat7,93 g
- Disackarider0,38 g
- Sackaros0,38 g
- Magnesium1,33 mg
- Natrium66,50 mg
- Niacin0,02 mg
- Protein5,47 g
- Riboflavin0,01 mg
- Vatten3,12 g
- Vitamin B120,19 µg
- Vitamin B60,02 mg
- Vitamin C3,20 mg
- Vitamin E0,93 mg
- Zink0,04 mg
