Lax och pepparrots smörgås, timbal

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Gör så här:

  2. Värm timbalerna enligt anvisning. Låt svalna.

  3. Tärna tomattimbalen i små tärningar. Mosa laxtimbalen med en gaffel.

  4. Lägg på pepparrotskräm sedan lax och garnera med tärnad tomattimbal och mortlad dill.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    191,57 kcal
  • Energi (kJ)
    799,58 kJ
  • Fett
    15,80 g
  • Enkelomättade fettsyror
    0,99 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,66 g
  • Mättade fettsyror
    5,49 g
  • Fiber
    0,47 g
  • Järn
    0,16 mg
  • Kalcium
    4 mg
  • Kalium
    66 mg
  • Kolesterol
    14 mg
  • Kolhydrat
    5,37 g
  • Magnesium
    4,80 mg
  • Natrium
    11,40 mg
  • Niacin
    1,20 mg
  • Protein
    6,76 g
  • Riboflavin
    0,02 mg
  • Tiamin
    0,05 mg
  • Vatten
    13,60 g
  • Vitamin B12
    1,24 µg
  • Vitamin B6
    0,20 mg
  • Vitamin D
    2,50 µg
  • Vitamin E
    0,26 mg
  • Zink
    0,08 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning