
Lax och pepparrots smörgås, timbal
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- 400 g
- Pepparotsvisp100 g
- Dill, torkade2 tsk
TILLAGNING
Gör så här:
Värm timbalerna enligt anvisning. Låt svalna.
Tärna tomattimbalen i små tärningar. Mosa laxtimbalen med en gaffel.
Lägg på pepparrotskräm sedan lax och garnera med tärnad tomattimbal och mortlad dill.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)191,57 kcal
- Energi (kJ)799,58 kJ
- Fett15,80 g
- Enkelomättade fettsyror0,99 g
- Fleromättade fettsyror0,66 g
- Mättade fettsyror5,49 g
- Fiber0,47 g
- Järn0,16 mg
- Kalcium4 mg
- Kalium66 mg
- Kolesterol14 mg
- Kolhydrat5,37 g
- Magnesium4,80 mg
- Natrium11,40 mg
- Niacin1,20 mg
- Protein6,76 g
- Riboflavin0,02 mg
- Tiamin0,05 mg
- Vatten13,60 g
- Vitamin B121,24 µg
- Vitamin B60,20 mg
- Vitamin D2,50 µg
- Vitamin E0,26 mg
- Zink0,08 mg
