Skärgårdssill, timbal

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • 30 g sillag
  • Creme Fraiche
    1,50 dl
  • Majonnäs
    1,50 dl
  • Finkornig rom eller kaviar
    0,50 dl
  • Dill, torkad
    1 msk
  • Gräslök, torkad
    1 msk

TILLAGNING

  1. Gör så här:
    1. Tillaga torsktimbalen enligt anvisning och låt svalna. Dela Torsktimbalerna i storlek med normal- stora sillbitar.

  2.  2. Sila lagen från sillen blanda ihop med cremé fraich , majonnäs, salt, finkornig rom eller kaviar och torkade mortlade kryddor.

  3. 3.  Låt dem dra i såsen cirka 1h innan servering.

  4. Tips! Låt gärna stå ett dygn i kylskåpet.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    194,83 kcal
  • Energi (kJ)
    813,26 kJ
  • Fett
    19,03 g
  • Enkelomättade fettsyror
    4,10 g
  • Fleromättade fettsyror
    7,78 g
  • Mättade fettsyror
    3,94 g
  • Fiber
    0,01 g
  • Järn
    0,16 mg
  • Kalcium
    24,15 mg
  • Kalium
    33,90 mg
  • Kolesterol
    34,82 mg
  • Kolhydrat
    2,97 g
  • Disackarider
    1,29 g
  • Monosackarider
    0,10 g
  • Sackaros
    0,98 g
  • Magnesium
    2,66 mg
  • Natrium
    333,46 mg
  • Niacin
    0,06 mg
  • Protein
    3,50 g
  • Riboflavin
    0,04 mg
  • Tiamin
    0,01 mg
  • Vatten
    13,89 g
  • Vitamin B12
    0,56 µg
  • Vitamin B6
    0,03 mg
  • Vitamin C
    1,79 mg
  • Vitamin D
    0,08 µg
  • Vitamin E
    1,15 mg
  • Zink
    0,17 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet