Panpizza med rökt skinka, champinjoner, cocktailtomater och rödlök

Pan pizza med skinka, svamp & rödlök

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Lägg pizzabottnar i ett bleck.

  2. 2. Smeta ut tomatsås och addera rökt skinka, champinjoner, cocktailtomater samt rödlök.

  3. 3. Toppa pizzan med riven ost.

  4. 4. Grädda i konvektionsugn på 180°C i cirka 10-15 minuter.

  5. Tips!

  6. Variera toppingen utifrån vad gästerna gillar.

  7. Findus färdiga Pan pizzabotten gör det enkelt att laga god pizza då halva jobbet redan är gjort. Addera olika toppings efter smak. Passar både stora och små gäster!

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    432,05 kcal
  • Energi (kJ)
    1807,77 kJ
  • Fett
    13,18 g
  • Enkelomättade fettsyror
    3,93 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,21 g
  • Mättade fettsyror
    6 g
  • Fiber
    4,78 g
  • Järn
    1,66 mg
  • Kalcium
    299,89 mg
  • Kalium
    464,26 mg
  • Kolesterol
    39,50 mg
  • Kolhydrat
    49,26 g
  • Disackarider
    2,49 g
  • Monosackarider
    3,59 g
  • Sackaros
    0,24 g
  • Magnesium
    53,36 mg
  • Natrium
    1125,44 mg
  • Niacin
    5,63 mg
  • Protein
    26,12 g
  • Riboflavin
    0,39 mg
  • Tiamin
    0,56 mg
  • Vatten
    141,62 g
  • Vitamin B12
    0,89 µg
  • Vitamin B6
    0,43 mg
  • Vitamin C
    11,30 mg
  • Vitamin D
    0,34 µg
  • Vitamin E
    1,53 mg
  • Zink
    3,18 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet