Pizza med skinka och tomat

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Lägg pizzabottnar i bleck.

  2. 2. Häll på tomatsås, kyckling, paprika, soltorkade tomater och ost.

  3. 3. Grädda i konvektionsugn på 180°C i cirka 10-15 minuter.

  4. Tips!

  5. Addera gärna lite ruccola på toppen vid servering.

  6. Pizza älskas av alla! Det är så gott och enkelt att göra. Passar utmärkt att servera till såväl stora som små gäster. Alla kommer att uppskatta att se pizza på menyn!

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    257,23 kcal
  • Energi (kJ)
    1072,51 kJ
  • Fett
    10,88 g
  • Enkelomättade fettsyror
    2,57 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,72 g
  • Mättade fettsyror
    5,99 g
  • Fiber
    1,89 g
  • Järn
    0,58 mg
  • Kalcium
    229,74 mg
  • Kalium
    179,54 mg
  • Kolesterol
    19,89 mg
  • Kolhydrat
    21,07 g
  • Disackarider
    0,99 g
  • Monosackarider
    1,87 g
  • Sackaros
    0,06 g
  • Magnesium
    24,92 mg
  • Natrium
    316,90 mg
  • Niacin
    1,08 mg
  • Protein
    16,83 g
  • Riboflavin
    0,12 mg
  • Tiamin
    0,10 mg
  • Vatten
    61,18 g
  • Vitamin B12
    0,61 µg
  • Vitamin B6
    0,11 mg
  • Vitamin C
    5,15 mg
  • Vitamin D
    0,03 µg
  • Vitamin E
    0,94 mg
  • Zink
    1,37 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet