Information med anledning av covid-19

Information med anledning av covid-19

Kära kunder!

Vi på Findus vill bidra med naturlig, näringsrik och hållbar mat, för alla, varje dag. Och det kommer vi fortsätta att göra även i dessa tider då Coronaviruset sätter oss alla på prov. Vi märker att flera av våra produkter går åt i snabbare takt än vanligt och gör allt vi kan för att frysdiskarna i butikerna fylls på så fort som möjligt. Våra fabriker går på högtryck och kör extra skift på det vi ser att ni vill ha mer av.

Dessa dagar finns ett stort behov av att ha mat hemma för att inte vara tvungen att gå ut och handla lika ofta. Det är dock viktigt att poängtera att det finns inget som tyder på att maten kommer att ta slut. Vi stöttar branschorganisationen Livsmedelsföretagens och myndigheternas uppmaning till oss alla att bara köpa det vi behöver. Snälla handla ansvarsfullt och hjälp till att skydda och stödja de mest utsatta grupperna i vårt samhälle. Kan du hjälpa nån i riskgruppen att handla så gör det och glöm inte att tvätta händerna. Tack till er alla för ert tålamod och er förståelse - vi uppskattar ditt fortsatta stöd!

Vi på Findus följer noggrant utvecklingen och myndigheternas rekommendationer för att på bästa sätt skydda våra medarbetare och våra kunder samt våra produkters säkerhet och kvalitet. Vi är tacksamma för det enorma engagemang och hårda arbete som läggs ned av våra medarbetare, våra samarbetspartners samt alla detaljhandlare och återförsäljare i hela Sverige under denna utmanande tid.

Ta hand om dig och ta hand om varandra!

Emma Pålsson
General Manager Findus Sverige AB