UPPTÄCK FINDUS EKOLOGISKA SORTIMENT

  Findus ekologiska sortiment gör det enklare att välja en mer ekologisk servering. Vårt ekologiska sortiment består av populära produkter, som enkelt tar plats på veckomenyn, så som ekologiskt brytbröd, ekologisk rödbeta och morotspuré. Vi har samlat tips och inspiration på recept med ekologiska produkter i fokus, allt för att göra det smidigare att välja en mer ekologisk servering.

   

  FINDUS BAGERI ÄR EKOCERTIFIERAT

  Mitt i den svenska skärdgårdsidyllen ligger vårt bageri Loftahammar som nu blivit ekocertifierat. Detta innebär att vi kan leverera gott ekologiskt bröd som är bakat i Sverige. 

  NYHET! EKOLOGISKT BRYTBRÖD MED FIBER

  Vårt populära brytbröd med fiber finns nu även som ekologiskt!

  "

  FINDUS PRODUKTER FRÅN SVERIGE

  Alla våra produkter som har märkningen ”Från Sverige” är helt svenska. Det innebär att produkterna är tillverkade i Sverige och att ingredienserna har svenskt ursprung enligt Från Sverige-märkningens regelverk. 

  Våra populära Kanelbullar är från Från Sverige – märkta och är bakade på vårt bageri i Loftahammar.

  Andra produkter som också är Från Sverige märkta är vårt Svenska Brytbröd med Fiber och våra Svenska Ekologiska Ärter.  

   

   

   

  "

  SVENSKA EKOLOGISKA ÄRTER FRÅN DALSLAND

  Vi på Findus har ärter i vårt DNA och har förädlat ärter ända sedan 50-talet med god smak, hållbarhet och miljö i fokus. Att våra ärter odlas i Sverige är en självklarhet för att behålla våra ärters höga kvalitet.

  På forskningsanläggningen i skånska Selleberga arbetar vår ärtexpert Agnese Brantestam med ärtförädling, så att våra ärter smakar lika bra i framtiden.

  Om du är intresserad av att läsa mer om vår historia och vårt arbete framåt med våra svenska ärter kan du läsa vidare här.

  HÅLLBART FISKE RÄKNAS SOM EKOLOGISKT

  Med vårt engagemang för hållbart fiske känns det bra att kunna säga att all vår vildfångad fisk är MSC-märkt, vilket också får räknas som ekologiskt vid livsmedelsupphandlingar. I vårt sortiment hittar du populära fiskfiléer av tex Torsk, Sej, Alaska Pollock och Hoki, anpassade i storlek efter olika köks behov.     

  Fisk är en fantastisk råvara med bred variation på serveringsmöjligheter som passar både vuxna och barn. Det är smidigt att tillaga torsk i ugn och varför inte bjuda på en klassiskt populär fisktaco med panerad fisk?

  Se hela vårt fisksortiment