Perfekt resultat med Puréer

Med Findus puréer sparar du tid i köket och får önskad smak och konsistens varje gång. Findus puréer är enkla att portionera med lösfrysta purébitar på 5 g. De innehåller 100% frukt, bär och grönsaker. Puréerna är släta med tydliga smaker från väl utvalda råvaror - alltid osötade och värmebehandlade. Inspireras av våra purébaserade recept på soppor, desserter, drinkar, smoothies och chutney – perfekta på menyn för dig som arbetar inom restaurang och storkök. Vill du se hela vårt purésortiment klickar du  här. Du hittar bl.a. hallonpurémangopuréjordärtskockspuré och sparrispuré.

Mustiga Soppor

Grönsakspuréerna ger en fin fyllig soppa med tydlig smak. Och du sparar dessutom tid i köket då mycket förarbete redan är gjort. Purérna är superenkla att portionera i lösfrysta bitar på 5 g. Du minskar matsvinnet eftersom du använder exakt den mängd puré som behövs. Hitta inspiration till ditt kök med klimatberäkande sopprecept från våra kockar. Anpassade för dig som arbetar inom restaurang och storkök. Tips är att servera med ett gott nygräddat bröd till. Vill du se hela vårt purésortiment – varsågod . Här hittar du t.ex palsternackspuréekologisk morotspuréblomkålspurébroccolipuré och ärtpuré.

Sköna Cocktails

Puréer med 100% naturliga smaker och en bra storlek som är lätt att dosera - perfekt bas för sköna cocktails. Att de är osötade gör det enkelt att balansera syra och sötma.

Tillsammans med Sebastian Thool, bartender på Sturecompagniet, har vi tagit fram 10 helt fantastiskt goda cocktails med Findus frukt-, bär- och grönsakspuréer som hemlig ingrediens. Bland alla hans tips hittar du virgin drinkar (utan alkohol) såväl som cocktails med alkohol. Sebastians egen favorit är Bartenders choice med jordgubbspuré som fruktig ingrediens. Vad serverar du på drinkmenyn? Här hittar du hela vårt purésortiment med bl.a  ananaspuréexotisk fruktpuréaprikospuré och mangopuré.

Läskande Smoothies

Blanda fräscha smoothies snabbt och enkelt med puréer direkt från frys till blender. De släta puréerna ger fylliga goda smoothies med mycket smak. Här är det fritt fram att experimentera fram egna recept med både fruktpuréer och grönsakspuréer. Tips är att våga krydda lite extra smakrikt med tex chili, ingefära eller grönpeppar. Perfekt på cafémenyn, till hotellfrukosten eller på buffén. Alla våra goda puréer hittar du här. Prova t.ex jordgubbspuréaprikospurésvartvinbärspuré och päronpuré.

Försvinnande goda Desserter

Fruktpuréernas största fördel när det gäller desserter och bakverk är att de bara innehåller råvarans naturliga sötma. Inget socker har tillsats. Du kan lyfta smakerna med precis så mycket sötma som du vill. Utmärkta för dig som arbetar inom restaurang och storkök och har många gäster att servera. Laga t.ex Hallonmoussetårta med en hint av blåbärspurésmak eller Hallon- och hjortronkompott med ingefärsgrädde. Hela purésortimentet hittar du här.