Nyheter

Filter

resultat för

Det gröna julbordet - recept, produkter & tips

11 Oktober 2017

Det gröna julbordet

Duka upp vegetariska julbordsfavoriter tillsammans med nya smak- och färgrika rätter för ett grönt vegetariskt julbord som lockar ögat, smakar fantastiskt och är riktigt klimatsmart.

Läs mer
Goda hälsosamma och klimatberäknade fiskrecept för barn

10 Oktober 2017

Tummen upp för fisk: Klimatsmarta luncher för barn av barn

Goda hälsosamma fiskrätter som lagas på miljövänliga råvaror - det är mat som barn äter. Vi har testat och fått en härligt glad respons. Alla recept är klimatberäknade och märkta med vårt gröna löv. Kort & gott djupfryst perfektion med bara fina fördelar. Tummen upp!

Läs mer

10 Oktober 2017

Djupfryst Perfektion: Dagens lunch på de finaste av filéer

Vår nya ASC-märkta Laxfilé med skinn tillsammans med filéer av Torsk, Sej, Alaska Pollock, Kapkummel och Hoki i utvalda portionsstorlekar. I Findus Fiskdisk hittar du djupfryst perfektion med fiskens alla kvaliteter bevarade. Nu har vi fyllt på receptbanken med nya klimatberäkande lunchrecept för inspiration och variation. 

Läs mer

11 September 2017

Café de luxe meny

Tiden är ute när man endast besökte caféer för en fika. Idag är gästernas förväntningar och behov så mycket större och ger dig som caféägare möjlighet att nå dina cafégäster i stort sett alla tider på dygnet, från frukost, brunch, fika, lunch till brinner. Låt dig inspireras av våra produkter och härliga recept och skapa en lyxig cafémeny!

Läs mer

29 Augusti 2017

Mer vegetariskt och mindre matsvinn på skolan!

Matsvinnet på skolor och i andra storkök är ett ständigt aktuellt problem. Varje år slängs över 120.00 ton mat i svenska restauranger och storkök. Läs mer här och få tips på hur vi tillsammans kan göra det bättre. 

Läs mer