Nyheter

Filter

resultat för

Mer vegetariskt på påskbuffén

19 Februari 2018

Mer vegetariskt på påskbuffén

Duka upp vegetariska påskbordsfavoriter tillsammans med nya påskrecept. En klimatsmart och smakrik buffé som bjuder på både variation och tradition.

Läs mer
Café de Luxe meny

8 Februari 2018

Café de Luxe

Tiden då caféer bara var en plats för fika är sedan länge ute. Idag är cafégästens förväntningar och behov så mycket större och sträcker sig över hela dagens olika måltider. En suverän möjlighet för dig som caféägare att möta dina gäster med ett brett och lockande utbud från frukost, brunch, lunch, fika till brinner.

Läs mer

5 Februari 2018

Perfekt resultat med puréer

Med Findus puréer sparar du tid i köket och får önskad smak och konsistens varje gång. Findus puréer är enkla att portionera med lösfrysta purébitar på 5 g. De innehåller 100% frukt, bär och grönsaker. Puréerna är släta med tydliga smaker från väl utvalda råvaror - alltid osötade och värmebehandlade. 

Läs mer
Grönt och klimatsmart

17 Januari 2018

Grönt och klimatsmart

Quorn är mat för en bättre framtid oavsett om du lagar nya vegetariska rätter eller mer hälsosamma varianter av vanliga kötträtter. Magin ligger i Quorns unika ingrediens - Mycoprotein - ett näringsriktigt, köttfritt och högkvalitativt protein som inte innehåller soja.

Läs mer
10 sköna cocktails

18 December 2017

10 sköna cocktails

Tillsammans med Sebastian Thool, bartender på Sturekompaniet, tog vi fram 10 riktigt goda cocktails med våra fruktpuréer som smakrik ingrediens. Perfekta att servera gästerna på nyårsafton, AW:n och på den stora hemvändarfesten på juldagen. 10 cocktails och en juleshot du inte vill missa.

Läs mer