Nyheter

Filter

resultat för

Frasig Perfektion

16 April 2018

Frasig Perfektion

Frasigt panerad fisk är ett populärt och enkelt sätt att servera mer nyttig fisk till dagens lunch, på menyn och matsedeln. I vårt panerade sortiment finns det mycket att välja mellan – olika sorters fisk, storlekar och typer av panad. Servera frasigt panerad fisk på olika nya och inspirerande sätt. Vi bjuder på flera klimatsmarta recept för restaurang och skola.

Läs mer
Bra mat från ärtan

10 April 2018

Bra mat från ärtan

Med PEASE breddar vi vårt vegetariska sortiment ytterligare och ökar möjligheten att variera menyn med ett nytt protein från växtriket. PEASE är en helt ny vegansk råvara gjord på texturerat protein från ärter.

Läs mer
Mer vegetariskt på påskbuffén

19 Februari 2018

Mer vegetariskt på påskbuffén

Duka upp vegetariska påskbordsfavoriter tillsammans med nya påskrecept. En klimatsmart och smakrik buffé som bjuder på både variation och tradition.

Läs mer
Café de Luxe meny

8 Februari 2018

Café de Luxe

Tiden då caféer bara var en plats för fika är sedan länge ute. Idag är cafégästens förväntningar och behov så mycket större och sträcker sig över hela dagens olika måltider. En suverän möjlighet för dig som caféägare att möta dina gäster med ett brett och lockande utbud från frukost, brunch, lunch, fika till brinner.

Läs mer

5 Februari 2018

Perfekt resultat med puréer

Med Findus puréer sparar du tid i köket och får önskad smak och konsistens varje gång. Findus puréer är enkla att portionera med lösfrysta purébitar på 5 g. De innehåller 100% frukt, bär och grönsaker. Puréerna är släta med tydliga smaker från väl utvalda råvaror - alltid osötade och värmebehandlade. 

Läs mer