Nyheter

Filter

resultat för

Vegetariskt till lunch

14 Augusti 2018

Vegetariskt till lunch

Variera menyn med smarriga vegetariska rätter, bra för både kropp och klimatet! De flesta anser att variation är det viktigaste för att de ska välja vegetarisk mat flera dagar i veckan. Vi serverade en barnpanel fem vegetariska lunchrätter och alla fick tummen upp. Du vet väl att vi gärna utbildar dig i vegetarisk matlagning - anmäl dig till Green Cooking Academy.

Läs mer
Green Cooking Academy- vegetarisk matlagning för professionella kockar

20 Juni 2018

Green Cooking Academy

Anmäl dig till Green Cooking Academy - kursen som ger dig verktygen du behöver för att lyckas med mer och fler vegetariska rätter på menyn. Tillsammans med ett 40-tal kockar har vi identifierat barriärer och drivkrafter som vi delar med oss av på kursen.

Läs mer
Frasig Perfektion

16 April 2018

Frasig Perfektion

Frasigt panerad fisk är ett populärt och enkelt sätt att servera mer nyttig fisk till dagens lunch, på menyn och matsedeln. I vårt panerade sortiment finns det mycket att välja mellan – olika sorters fisk, storlekar och typer av panad. Servera frasigt panerad fisk på olika nya och inspirerande sätt. Vi bjuder på flera klimatsmarta recept för restaurang och skola.

Läs mer
Bra mat från ärtan

10 April 2018

Bra mat från ärtan

Med PEASE breddar vi vårt vegetariska sortiment ytterligare och ökar möjligheten att variera menyn med ett nytt protein från växtriket. PEASE är en helt ny vegansk råvara gjord på texturerat protein från ärter.

Läs mer
Mer vegetariskt på påskbuffén

19 Februari 2018

Mer vegetariskt på påskbuffén

Duka upp vegetariska påskbordsfavoriter tillsammans med nya påskrecept. En klimatsmart och smakrik buffé som bjuder på både variation och tradition.

Läs mer