Findus logo

Nyheter

Filter

resultat för

7 Augusti 2017

Älskade pajer

Den älskade pajen är omåttligt populär. Enkelt att variera och servera, lika väl som huvudrätt eller som stående alternativ på lunchmenyn. Och som fika eller efterrätt. Findus Bageri ger dig en snabb start på pajen med färdig pajdeg. Med nyheterna sött pajskal och gluten- och laktosfri deg har vi nu en lösning för dig oavsett vilken typ av paj du serverar. Plocka från frysen, fyll med godsaker och grädda. Här bjuder vi på massor med inspiration.

Läs mer

12 Juni 2017

Way Out West 2017

Vi på Findus älskar grön mat. Därför kommer vi för andra året i rad delta på Way Out West i Göteborg – en helt vegetarisk musikfestival. Den 10-12 augusti välkomnar vi festivalbesökarna till vår bakgårdsfest med skön musik, gött häng, god mat och självklart nya överraskningar.

Läs mer

10 April 2017

Veggie

Veggie görs på superbra protein från sojabönor. Supergoda produkter med så bra proteinvärde att de kan ersätta kött rakt av. Veggie finns som hamburgare, korvar, bouletter och färs. Produkterna ger dig snabbt en grönare meny av riktigt goda rätter med lågt CO2e-utsläpp. Helt enkelt klimatvänlig mat som gillas och glatt äts upp. Superbra!

Läs mer

9 April 2017

Gröna Workshops

Det finns ett mycket stort intresse för att äta bättre och grönare mat. Mer grönsaker och mer vegetariskt. För många innebär detta nya råvaror i köket och nya rätter på menyn. Tillsammans skapar vi en grönare meny som dina gäster inte kan motstå! Findus har ett stort utbud av grönsaker och vegetariska produkter för ett grönare kök och till detta har vi 100-tals spännande recept. Allt för att du skall kunna få ett grönare kök och en grönare meny. Därför kan du nu boka in en Grön Workshop där vi tillsammans inspirerar till ett grönare kök.

Läs mer

31 Januari 2017

Djupfryst Perfektion

Erfarenhet, kunskap och tydliga krav. Det är vår modell för att leverera riktigt bra råvaror. I Findus fiskdisk innebär det att all fisk djupfryses 4-6 timmar efter fångst för att behålla den fina kvalitén och det saftiga köttet. Alla filéer är utvalda och handskurna enligt tydliga krav på smak, textur och storlek. 
Läs mer