Café de luxe meny_

Tiden är ute när man endast besökte caféer för en fika. Idag är gästernas förväntningar och behov så mycket större och ger dig som caféägare möjlighet att nå dina gäster i stort sett alla tider på dygnet, från frukost, brunch, fika, lunch till brinner. Låt dig inspireras av våra produkter och härliga recept och skapa en lyxig cafémeny!

Breakfast on the go _

En rykande kaffe latte, en läskande smoothie och en macka on the go. Så väljer allt fler att äta sin frukost. Har du utrustningen som krävs för att möta behoven? Vi vill gärna hjälpa dig med receptinspiration och vill slå ett extra slag för våra superläckra puréer som innehåller 100% frukt och bär. Pröva t.ex. vår hallonpuré. Helt fri från de hallonkärnor du får när du själv mixar. Du får en len och härlig smoothie som resultat. I vårt breda brödsortiment hittar du bl.a. krispig foccacia, grov ciabatta, tekakor, glutenfria baguetter och mycket mera.

Brunch is served _

Duka upp för en härlig brunch och servera dina cafégäster en buffé av godsaker. Duka upp med nygräddade bullar, scones, american pancakes, hemlagad gulbetamarmelad & läskande smoothies. Med våra produkter blir jobbet lättare så att du kan ägna mer tid åt tillbehören som lyfter buffén till nya höjder.

Lunch casual style_

Avslappnat och prisvärt så väljer allt fler att äta ute. Och vad är väl mer gemytligt än ett café. Soppor, pajer, sallader och goda mackor är lätta måltider för dina besökare som vill fånga stunden och varva ner.

Brinner - breakfast for dinner_

Att äta frukost på kvällen känns kanske något rebelliskt och kanske är det just därför det är så gott. Och just därför allt fler väljer att äta frukost på kvällen. Men tänk inte bara scrambled eggs. Gå i för full gas med härliga, smakrika recept. Servera iskalla mocktails. Receptinspiration och produkter hjälper vi dig med.

Sweets for my sweet_

I vårt bageri i Loftahammar producerar vi våra sötaste bageriverk. Med handprecision lägger vi den sista touchen på varje kaka. Vi har färdiga söta pajskal bara för dig att fylla med din kreativitet. Vår kock Jeppe bjuder här på sina bästa tips. Vill du servera extra goda och extra stora bullar vill vi tipsa dig om vår Kanelbulle de Lux – med extra allt. Eller så serverar du en marshmallow toast med havssalt eller vår jordgubbscheesecake med marshmallow spett. Låt dig inspireras!

Oh my! I Can't believe it's glutenfree!_

Idag väljer allt fler bort gluten medan ca 1–3% har glutenintolerans. För dem är det livsnödvändigt att helt utesluta gluten. Tänk därför på hanteringen av dessa produkter. Gluten finns i vete, råg och korn. Vi vill slå ett extra slag för vår nyhet pajdeg som är både gluten- och laktosfri. Baka pizzabullar, pajer, grissinis, snittar… Möjligheterna är oändliga.

Glutenfria Italienska Pizzabollar

Glutenfri Banan- & Toffeepaj

Glutenfria Lax- & Spenatpajer

Glutenfri Taco- & Kikärtspaj (gastrobleck)