Cafe de Luxe meny

Tiden då caféer bara var en plats för fika är sedan länge ute. Idag är cafégästens förväntningar och behov så mycket större och sträcker sig över hela dagens olika måltider. En suverän möjlighet för dig som caféägare att möta dina gäster med ett brett och lockande utbud från frukost, brunch, lunch, fika till brinner. Alltid med bra glutenfria alternativ. Välkommen in till Café de Luxe för inspiration, produkter och härliga recept som passar en tidsenlig populär cafémeny.

Frukost on The go

Dagens första kaffe, en läskande smoothie och en frasig macka - när frukosten allt oftare köps och äts mellan hemmet och jobbet ska det vara gott, nyttigt, varierat och gå fort. Med bröd ur vårt bagerisortiment tinar du efter behov och kan variera mellan ciabatta, tekaka, focaccia, scones m.fl. Läskande färska smoothies mixar du snabbt med fruktpuré och grönsakspuré. Våra puréer innehåller 100% råvara av bär, frukt och grönsaker i smidiga 5 g bitar som du tillsätter direkt från frysen ner i maträtten.

Brunch is Served

Mindre stress - mer lyx. När frukost blir lunch och dina gäster sitter längre och njuter. Det är inte svårt att förstå varför brunch är populärt. Det är en diger buffé av nygräddade bullar, scones, marmelader, smoothies och älskade Amerikanska pannkakor som skapar stammisar. Få tid att göra alla bufféns detaljer fantastiskt bra med färdiggräddat bröd från Findus bageri och släta smakrika puréer som bas till smoothies.

Lunch Casual Style

Avslappnat, prisvärt och gärna snabbt - lunchtrenden passar caféet perfekt. En lättare lunch som en härlig varm soppa eller en krispig sallad – på plats eller i farten. Lunchen ska också gärna upplevas lite lättare i form av paj, macka eller wrap. Vi ger dig en extra hand i köket med pajskal, grönsaksblandningar, grönsakspuréer och mycket mer som underlättar för att erbjuda en bred lunchmeny.

Brinner Breakfast for Dinner

Det är något rebelliskt över att äta frukost på kvällen och kanske just därför är det så gott. Trenden är i vilket fall tydlig - fler gör det och älskar det. Amerikanska pannkakor med Strawberry daiquiri, en tekaka med brie i överflöd eller varma scones med gulbetsmarmelad - alla tips och idéer du behöver för en brinnermeny hittar du här.

Sweets for my Sweeet

Fika - den magiska njutningen som ingen säger nej till. Från Findus bageri i Loftahammar kommer våra söta bakverk som Kanelbulle De Luxe och handglacerade toscakakor. Även vårt söta pajskal bakas i Loftahammar och är en perfekt bas för alla tänkbara pajer - vår påhittiga kock Jeppe bjuder här på sina favoriter. Och släpp loss din egen påhittighet med puréer, tips är Ärtglass och mousse på t ex jordgubb eller mango. Låt dig inspireras!

i can't belive it's Glutenfritt !

Efterfrågan på glutenfritt har ökat kraftigt de senaste åren. Därför är ett brett utbud av glutenfritt efterfrågat och en klar konkurrensfördel. Vi vill slå ett extra slag för vår nya gluten- och laktosfria pajdeg som går att använda brett. 1-3 % av befolkningen lider av glutenintolerans. För dem är det livsnödvändigt att glutenfritt verkligen innebär att det är helt fritt från gluten. Tänk därför på att hantera de här produkterna korrekt och att gluten finns i vete, råg och korn.

Frukost special

Smarta lösningar för frukost i farten.

Mackor

Gör goda mackor med färdigbakat bröd från findus.

Tid att göra extra goda mackor med bröd från Findus.

Smoothies & mocktails

Puréer är kanon som bas i smoothie.

Lunchpaj

En extra hand i köket med pajskal från Findus bageri.

Pajskal för både stora och små pajer från Findus bageri.

Sallader

Crepes & wraps

Bra variation med Findus crepes från frysen.

Soppor & Grytor

Soppa med puré som bas - fylliga med mycket smak.

Lyxigt med ett gott bröd till soppan.

Drinkar

Tårtor och mousse

Dessert

Kakor & Bullar

Pajer

Sött är alltid populärt - fika är trots allt caféets kärna.

Dessert

Glutenfritt

Möt den stora efterfrågan på glutenfria alternativ.

Glutenfri

Glutenfri Taco- & Kikärtspaj (gastrobleck)

Glutenfria

Glutenfria Italienska Pizzabullar

Glutenfria

Glutenfria Lax- & spenatpajer

Glutenfri

Glutenfri Banan- & Toffeepaj

CREPES & WRAPS

Sätt lite varmt och matigt på lunchmenyn med goda crepes.

Brunch special

Mackor

SMOOTHIES & MOCKTAILS

Brinner special

Om det passar till frukost, passar det till Brinner.

Mackor

Ta upp bröd efter behov, tina & servera. Smidigt!

SMOOTHIES & MOCKTAILS

CREPES & WRAPS

Sätt lite varmt och matigt på brinnermenyn med goda crepes.

DRINKAR

Till brinner är det alltid ok med en cocktail!

Virgin drinks

Här går den som väljer utan alkohol inte miste om något.