En pizzabotten för alla

Allt fler upplever en känslighet mot gluten och efterfrågar fler glutenfria alternativ. Vi har tagit fram en glutenfri pizzabotten som gör att alla kan njuta av en god frasig glutenfri pizza.

 

 

Vårt glutenfria sortiment

Vi bakar och skapar recept med filosofin att du alltid ska uppleva skillnaden. En skillnad i både kvalitet och smak. Vårt glutenfria sortiment är ett lysande exempel på produkter med fantastisk kvalitet där skillnaden verkligen märks. 

Att kunna erbjuda glutenfria alternativ har varit viktigt för oss då vi tycker att alla ska kunna njuta av bröd och pizza. Vi har glutenfria baguetter, hamburgerbröd och glutenfri pizzabotten och glutenfri pajdeg. Självklart är våra glutenfria produkter bakade i ett särskilt bageri som är specialiserat på glutenfritt.

Pizza för alla

Vår pizzabotten är Ø 28,5 cm och lätt och smidig att använda. Du behöver bara ta ut botten från frysen, toppa den glutenfria pizzan med dina favorittillbehör och grädda den i cirka 5 minuter på 200°C i ugnen. Våra glutenfria pizzor är förpackade en och en, så att du enkelt kan ta upp så många du behöver.

Pizzabotten, 28,5 cm, glutenfri - 18331  

 

 

Testa också våra andra glutenfria alternativ!

Baguette, glutenfri, 42139

Mörkt bröd, glutenfritt, 42326

Hamburgerbröd, glutenfritt, 70981