Hur grön är din meny?

Vegetariska rätter är numera en självklar del av menyn. Här nedan bjuder vi på massvis av grön och vegetarisk inspiration inför hösten och dessutom kan vi stolt presentera att hela vår fisk-portfölj nu är MSC-märkt!


Vegetariskt fokus

För att du ska kunna erbjuda en ännu grönare meny med bra variation bjuder vi här på ett gäng härliga nyheter. Grönsaker som alla är "Ready to eat" innebär att du enkelt plockar upp så mycket du behöver ur frysen, sen tinar och serverar! Enklare blir det inte.

59854 - Sojabönor              

15573 - Tomater, semitorkade  

94070 - Avokado, bitar   

43687- Bönmix

Hur grön är din meny?

Idag finns ett stort intresse och en växande marknad för vegetarisk och hållbart producerad mat. Det inspirerar oss. Dagens konsument är engagerad och äter gärna hälsosamt, etiskt och lokalt. Vi erbjuder redan marknadens bredaste vegetariska sortiment men jobbar konstant med att bredda portföljen med fler gröna, vegetariska och hållbara nyheter. Vår ambition är att du skall kunna erbjuda en så grön och varierad vegetarisk meny som möjligt, och samtidigt känna dig trygg i att råvarorna är hållbart producerade. Prova någon av nyheterna nedan!

 

50804 - Rotfrukter Rustika med skal

58305 - Vaxbönor

12448 - Broccoli, ekologisk

Green Selection

Efterfrågan på nya goda rätter till den gröna och vegetariska menyn är stor. Idag är var tionde svensk vegetarian och fjorton procent äter vegetariskt en eller två gånger i veckan. Det vegetariska alternativet är inte längre bara ett alternativ, utan ofta huvudsakliga rätten som serveras. Inspireras av våra läckra vegetariska biffar till en grönare meny.

59412 - Svensk Morotsbiff

17415 - Palsternacks- och grönkålsbiff

20071 - Skånsk Ärtbiff (ersätter 59159)

10134 - Quornburgare

Nu är helt vårt sortiment av vildfångad fisk MSC-märkt

Att jobba med hållbart producerad mat har alltid varit självklart för oss. Vi var först i Sverige med att lansera MSC-märkt fisk redan 2003 och har sedan dess arbetat mot ett 100% MSC-certifierat sortiment. Det är fantastiskt att ha uppnått målet.

Med MSC-certifierade bestånd kan vi njuta av många olika sorters vildfångad fisk även i framtiden. Nu kan vi dessutom erbjuda portionslax som är ASC-märkt. ASC är motsvarighet till MSC, fast för odlad fisk.

 

70561          Laxfilé portion, ASC

28201          Fylld rödspätta, MSC, ost & broccoli