Schysst Fisk

Ditt val av fisk är betydelsefullt. Idag är många av världens hav i dåligt skick på grund av utfiske. Forskning visar att haven kan vara tomma på fisk om bara 30 år. En stor och svår utmaning som vi tillsammans kan lösa genom att välja miljömärkt fisk.

 

Från hav till tallrik

På Findus har vi under de senaste 15 åren jobbat med hela kedjan - från havet till tallriken - och nu uppnått vårt mål att kunna MSC-märka all vildfångad fisk som vi säljer. Vi har nyligen även lanserat en ASC-märkt lax. Fisk från Findus är ett tryggt och enkelt val för dig.

...det är vad vi kallar schysst fisk!

Våra finaste filéer

När du väljer fisk från Findus så vet du att du får en handskuren filé och samma fina kvalitet varje gång. Alla våra fiskfilér är hållbart fiskade, har minimalt med glasering och 100 % ren råvara. Att filéerna har jämn storlek gör det dessutom lätt att planera och sätta en kostnadssmart meny.

Panerat på menyn

En panerad fisk är svår att misslyckas med. Med fisk från Findus får du en fin panering med kökskänsla och en bra balans mellan fisk och panad. Det blri frasigt, gott och snabbt lagat - varje gång.

Fryst fisk är fenomenal fisk

Fördelarna med fryst fisk är otaliga! Du slipper svinn och får riktigt fina styckfrysta bitar som är lätta att portionera. Schysst fisk för oss är: