Svenskbakat. Bullar, pajer, kakor, och bröd från vårt bageri i Loftahammar.
    Svenskbakat. Bullar, pajer, kakor, och bröd från vårt bageri i Loftahammar.

      Findus bageri i Loftahammar erbjuder ett brett utbud av bageriprodukter som är Från Sverige-märkta

      SVENSKT BRÖD DIREKT FRÅN BAGERIET

      I mer än 50 år har Findus bakat allt från bröd till pizzabottnar i Loftahammar utanför Västervik. Flera av våra produkter bär Från Sverige-märkningen som garanterar svenskt ursprung. I vårt svenska bageri bakar vi bland annat pajskalkakor och Sveriges godaste djupfrysta kanelbullar. Med våra bageriprodukter är det lite enklare att laga mat till fler gäster inom restaurang, storkök och café.

      BAGERIPRODUKTER FRÅN FRYSEN

      På bageriet i svenska Loftahammar bakas en stor del av våra bröd och kakor som levereras såväl till frysdiskarna i livsmedelsbutiker, som till storkök, restauranger, caféer och skolor runt om i landet. I vårt sortiment finner du allt från våra välkända Kanelbullar, till pajer  och brytbröd . Bröden är bakade med omsorgsfullt utvalda ingredienser och innehåller inga konserveringsmedel. Flera produkter, som t.ex kanelbullar och kardemummabullar är dessutom veganska vilket många gäster uppskattar

      VEGETARISKA PAJER PÅ MENYN

      På restaurang Scotland Yard, i Lund, väljer kökschefen Andreas Holmqvist helst Findus pajskal när han ska förbereda pajer till sina 450 lunchgäster. På så vis sparar restaurangen mycket tid och hinner lägga fokus på spännande fyllningar och tillbehör till lunchen. Fyllningen blir alltid vegetarisk eftersom Andreas har märkt att lunchgästerna bara är intresserade av paj och inte bryr sig om det är kött eller grönt i dem. Vegetariska pajer är därför ett hållbart val för både miljö och köksekonomi.

      Findus färdiga pajskal sparar värdefull tid i restaurangen
      Med Findus djupfrysta brytbröd kan eleverna på skolan få nybakat bröd till lunchen

      FRASIGT BRYTBRÖD TILL SKOLELEVERNA

      Kökschefen Linus Annerfeldt på gymnasieskolan Procivitas i Malmö, bakar helst sitt bröd själv. När tiden inte räcker till att baka matbröd till de 700 eleverna och lärarna, använder han Findus brytbröd till lunchserveringen. Efter en kort stunds uppvärmning är bröden varma och frasiga, redo att serveras till lunchen.