![Svenska kardemummabullar](https://cdn.nomadfoodscdn.com/-/media/project/foodservices/sweden/foodservices-se/opv/import/7310501037508_ycds5a5w5roncsu4gr52z7t4hq000000.jpg?h=750&iar=0&w=750&hash=5706ABDD71E194BC56154DF331502D6B)
96012804
Svenska Kardemummabullar
Kardemummabullar är sedan länge självklara vid det svenska fikabordet. Kardemummakryddan kom till Europa på 1200-talet. Tursamt nog hittade den vägen till vetedegen så småningom. Kardemummafyllning, pärlsocker på toppen.
Vikt
2x1,05kg
GTIN
07310500037509
Beställ hos grossist
Tillagning
Upptining:
I rumstemperatur: ca 1 timme.
I konvektionsugn eller kombiugn: 150°C ca 5 minuter.
I mikrougn 750W, upptiningsläge: 10 bullar 1,5 minuter.
Ingredienser
VETEMJÖL*, socker*, vatten, rapsolja, farinsocker, jäst*, kardemumma, stärkelse (majs och potatis), modifierad potatisstärkelse, salt, vanillin, maltmjöl av VETE, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra) och emulgeringsmedel (E471**). *Ursprung: Sverige. Kardemumman är importerad och tillsatt för den goda smaken. **Vegetabiliskt ursprung