Green Cuisine formbar färs här i form av vegobullar och vegobiffar

96016865

Vegansk formbar färs

Green Cuisine vegansk formbar färs. En formbar färs gjord på ärtprotein och havreprotein. Enkel att använda genom att tina, forma till önskad form och tillaga i stekpanna eller ugn. Laga alla klassiska vegetariska färsrätter på Green Cuisine formbar färs. Rik på protein och lätt att smaksätta!

Vikt

2kg

GTIN

7310500185613

Tillagning

1. Tina produkten i kylen (max.8°C) i 6-8 timmar innan den används som färs.
2. Forma till önskad form (burgare, bullar etc.).
3. Stek på medium värme i lite olja i ca. 2 minuter på varje sida.
För bullar tills de är gyllenbruna.
4. Stek färdigt i ugnen till en kärntemperatur på minst 72 ° C.
MÅSTE VÄRMEBEHANDLAS
1. Värm lite olja i en stekpanna på medium värme.
2. Tillsätt önskad mängd fӓrs och stek i ca. 5 minuter under omrörning.
3. Krydda efter smak eller tillsätt i en sås, ugnsrätt, soppa eller gryta och som en naturlig köttersättning.
TILLAGA FÄRS FRÅN DJUPFRYST
Kontrollera att maten är genomvarm (72°C) fӧre servering.

Ingredienser

Rehydrerat ärtprotein 65 %, rapsolja, lök, HAVREPROTEIN, VETEMJÖL, potatisflinga, VETEGLUTEN, stabiliseringsmedel (metylcellulosa), salt, äppelcidervinäger, maltextrakt av KORN, HAVREMJÖL, ärtfiber, morotjuicekoncentrat, kryddor (ingefära, koriander, bockhornsklöver, svartpeppar, muskot, gurkmeja, kummin), purjolök, palsternacka, bladkryddor (libbsticka, timjan, oregano), vitkål, vitlök, morot, tomat, jäst, antioxidationsmedel (rosmarinextrakt).

Näringsvärde per 100 g

  • Energi (kJ)
    784 kJ
  • Energi (kcal)
    188 kcal
  • Fett
    10 g
  • - varav mättat fett
    1.3 g
  • Kolhydrat
    6.2 g
  • - varav sockerarter
    0.9 g
  • Fiber
    2.5 g
  • Protein
    17 g
  • Salt
    1.4 g
Alla näringsvärden