
96021613
Meatfree Burger
Vikt
4,075kg
GTIN
07310500188805
Tillagning
KONVEKTIONSUGN / VARMLUFT" Förvärm ugnen. Lägg på en plåt och grädda i mitten av ugnen i 180°C i 15-20 minuter. Vänd burgaren
halvvägs genom tillagningstiden.
Kontrollera att maten är genomvarm (70°C) före servering
TILLAGAS FRÅN DJUPFRYST. MÅSTE VÄRMEBEHANDLAS.
180°C i ca. 6,5 min.
Kontrollera att maten är genomvarm (70°C) före servering
TILLAGAS FRÅN DJUPFRYST. MÅSTE VÄRMEBEHANDLAS.
Hetta upp olja i en stekpanna. Stek från djupfryst på medelhög värme i ca. 12-15 min. Vänd emellanåt
Kontrollera att maten är genomvarm (70°C) före servering
TILLAGAS FRÅN DJUPFRYST. MÅSTE VÄRMEBEHANDLAS.
Ingredienser
Vatten, SOJAPROTEINKONCENTRAT (SULFITER) 17%, rapsolja, ärtprotein, naturliga aromer, förtjockningsmedel (metylcellulosa), KORNMALTEXTRAKT, salt, lökpulver, ärtfiber, vitlökspulver, svartpeppar.