Ingredienser
Välj antal portioner
- Fyllning
- Rörsocker200 g
- Havrecrumble
- Smör75 g
- Havregryn60 g
- Kardemumma7 g
- Vetemjöl30 g
Tillagning
Förbaka ett pajskal, 175°C i 10 minuter.
Blåbärspuré blandas med thick n easy och rörsocker, låt stå och svälla ca 5 minuter.
Fyll det bakade skalet med 2/3 delar utav blåbärsfyllningen. Ta ut det frysta pajskalet ur dess folieform, lägg det ovanpå blåbärsfyllningen, tryck till lätt.
Ha i resterande blåbärsfyllning. Smula över havre crumble och krossad vit choklad.
Baka av på 170°C i ca 25minuter.
Tips:
Vispa crème fraiche och vaniljsocker tills riktigt tjockt, super gott till den söta pajen!
Näring per portion (per 100g)
Energifördelning
© Findus 2015
Recept

I receptbanken har vi samlat några av våra mest uppskattade recept. Här hittar ni alldeles säkert något som passar just er!
Hälsningar, Jeppe Åkermyr