Ingredienser
Välj antal portioner
- 7,5 kg
- Potatis kokt17,5 kg
- Topping
- 2,5 kg
- Asiatiska kryddor200 g
- honung, flytande100 g
- Ingefära, malen5 g
- Maizenamjöl80 g
Tillagning
Topping:
Tina Puréerna och Rotfruktsstrimlor. Blanda med övriga ingredienser och smaka av med salt och peppar.
Bred toppingen på fiskfiléer och baka av i 175°C varm ugn i ca 30-35 min.
Servera med Wokgrönsaker, Findus 3068 och potatis.
Näring per portion (per 100g)
Energifördelning
Fett
Fleromättade fettsyror
Mättade fettsyror
Enkelomättade fettsyror
Fibrer
Protein
Kolhydrater
Andra fetter
© Findus 2015
Recept

I receptbanken har vi samlat några av våra mest uppskattade recept. Här hittar ni alldeles säkert något som passar just er!
Hälsningar, Jeppe Åkermyr
Filter