Ingredienser
Välj antal portioner
- Salami200 g
- Mozarella125 g
- Ägg1 st
- Parmesan, riven25 g
- Oregano2 msk
Tillagning
Kavla ut pajdegen, ca 5mm tjock. Stansa ut rundlar ca 8-10cm i diameter.
Lägg en skiva salami samt en skiva mozzarella på vardera rundel pajdeg. Nyp ihop och rulla till små bollar. Lägg bollarna på bakplåtspapper, pensla med ägg, riv över parmesan och oregano.
Gräddas på 160°C i ca 25 minuter.
Fråga?
Vilken fyllning blir din favvo? Kryddiga korvar, ostar, svamp, grillade grönsaker, pestos?
Näring per portion (per 100g)
Energifördelning
Fett
Fleromättade fettsyror
Mättade fettsyror
Enkelomättade fettsyror
Fibrer
Protein
Kolhydrater
Andra fetter
© Findus 2015
Recept

I receptbanken har vi samlat några av våra mest uppskattade recept. Här hittar ni alldeles säkert något som passar just er!
Hälsningar, Jeppe Åkermyr
Filter