Chokladkaka med grädde och bär

Chokladkaka med grädde och bär

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Serveringsförslag med lätt vispad grädde och färska bär.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    119,05 kcal
  • Energi (kJ)
    498,08 kJ
  • Fett
    5,99 g
  • Enkelomättade fettsyror
    1,95 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,74 g
  • Mättade fettsyror
    2,98 g
  • Fibrer
    0,75 g
  • Järn
    0,34 mg
  • Kalcium
    38,31 mg
  • Kalium
    86,08 mg
  • Kolesterol
    21,34 mg
  • Kolhydrater
    13,94 g
  • Disackarider
    8,35 g
  • Monosackarider
    0,02 g
  • Sackaros
    7,83 g
  • Magnesium
    11,86 mg
  • Natrium
    67,60 mg
  • Niacin
    0,33 mg
  • Protein
    1,97 g
  • Riboflavin
    0,04 mg
  • Tiamin
    0,03 mg
  • Vatten
    11,83 g
  • Vitamin B12
    0,10 µg
  • Vitamin B6
    0,02 mg
  • Vitamin C
    0,14 mg
  • Vitamin D
    0,26 µg
  • Vitamin E
    0,71 mg
  • Zink
    0,27 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet