INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Vispgrädde5 msk
- Crème fraiche5 msk
- Strösocker1,50 tsk
- Vaniljsocker1,50 tsk
TILLAGNING
1. Vispa grädden. Blanda försiktigt puré, vispgrädde och crème fraiche. Smaksätt med socker och vaniljsocker.
TIPS!
Smaksätt med vaniljpulver istället för vaniljsocker.Vår hallonpuré passar utmärkt till grund för mindre mellanmål eller riktigt goda desserter. Gjord på 100 % hallon och utan tillsatt socker.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)58,80 kcal
- Energi (kJ)246 kJ
- Fett5,16 g
- Enkelomättade fettsyror1,25 g
- Fleromättade fettsyror0,21 g
- Mättade fettsyror3,28 g
- Fiber0,74 g
- Järn0,22 mg
- Kalcium13,44 mg
- Kalium56,94 mg
- Kolesterol14,46 mg
- Kolhydrat2,39 g
- Disackarider1,29 g
- Monosackarider0,59 g
- Sackaros0,94 g
- Magnesium6,11 mg
- Natrium38,52 mg
- Niacin0,11 mg
- Protein0,51 g
- Riboflavin0,03 mg
- Tiamin0,01 mg
- Vatten26,58 g
- Vitamin B120,03 µg
- Vitamin B60,01 mg
- Vitamin C5,03 mg
- Vitamin D0,01 µg
- Vitamin E0,41 mg
- Zink0,10 mg