Hallonsås surprise

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Vispa grädden. Blanda försiktigt puré, vispgrädde och crème fraiche. Smaksätt med socker och vaniljsocker.

  2. TIPS!
    Smaksätt med vaniljpulver istället för vaniljsocker.

  3. Vår hallonpuré passar utmärkt till grund för mindre mellanmål eller riktigt goda desserter. Gjord på 100 % hallon och utan tillsatt socker. 

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    58,80 kcal
  • Energi (kJ)
    246 kJ
  • Fett
    5,16 g
  • Enkelomättade fettsyror
    1,25 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,21 g
  • Mättade fettsyror
    3,28 g
  • Fiber
    0,74 g
  • Järn
    0,22 mg
  • Kalcium
    13,44 mg
  • Kalium
    56,94 mg
  • Kolesterol
    14,46 mg
  • Kolhydrat
    2,39 g
  • Disackarider
    1,29 g
  • Monosackarider
    0,59 g
  • Sackaros
    0,94 g
  • Magnesium
    6,11 mg
  • Natrium
    38,52 mg
  • Niacin
    0,11 mg
  • Protein
    0,51 g
  • Riboflavin
    0,03 mg
  • Tiamin
    0,01 mg
  • Vatten
    26,58 g
  • Vitamin B12
    0,03 µg
  • Vitamin B6
    0,01 mg
  • Vitamin C
    5,03 mg
  • Vitamin D
    0,01 µg
  • Vitamin E
    0,41 mg
  • Zink
    0,10 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet