Päronpannacotta med hallonsås

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blötlägg gelatinet. Koka upp grädde. Tag från värmen. Tillsätt gelatinet under omrörning.

  2. 2.  Tillsätt puré, matyoghurt och socker. Smaka av. Häll upp i portionsglas eller formar. Låt stelna i kyl.

  3. Hallonsås
    1.  Tina fruktpuré och söta med florsocker. Förtjocka med Thick & Easy™. Slå över pannacottan.

  4. TIPS!
    Dekorera med färska bär och citronmeliss. 

  5. Pannacotta är alltid ett säkert kort. Prova denna smarriga variant nästa gång! Päronpannacotta med hallonsås, en ljuvlig dessert som blir succé i alla kök. 

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    235,92 kcal
  • Energi (kJ)
    987,09 kJ
  • Fett
    13,76 g
  • Enkelomättade fettsyror
    3,36 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,48 g
  • Mättade fettsyror
    8,69 g
  • Fiber
    3,80 g
  • Järn
    0,61 mg
  • Kalcium
    60,27 mg
  • Kalium
    213,89 mg
  • Kolesterol
    38,75 mg
  • Kolhydrat
    23,98 g
  • Disackarider
    15,17 g
  • Monosackarider
    5,11 g
  • Sackaros
    13,85 g
  • Magnesium
    20,68 mg
  • Natrium
    15,94 mg
  • Niacin
    0,32 mg
  • Protein
    2,35 g
  • Riboflavin
    0,09 mg
  • Tiamin
    0,03 mg
  • Vatten
    119,84 g
  • Vitamin B12
    0,15 µg
  • Vitamin B6
    0,05 mg
  • Vitamin C
    15,12 mg
  • Vitamin D
    0,04 µg
  • Vitamin E
    1,29 mg
  • Zink
    0,38 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet