Päronpannacotta med hallonsås
Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Gelatinblad, stora3 st
- Vispgrädde3 dl
- Matyoghurt2 dl
- Strösocker1 dl
- Hallonsås
- Florsocker5 msk
TILLAGNING
1. Blötlägg gelatinet. Koka upp grädde. Tag från värmen. Tillsätt gelatinet under omrörning.
2. Tillsätt puré, matyoghurt och socker. Smaka av. Häll upp i portionsglas eller formar. Låt stelna i kyl.
Hallonsås
1. Tina fruktpuré och söta med florsocker. Förtjocka med Thick & Easy™. Slå över pannacottan.TIPS!
Dekorera med färska bär och citronmeliss.Pannacotta är alltid ett säkert kort. Prova denna smarriga variant nästa gång! Päronpannacotta med hallonsås, en ljuvlig dessert som blir succé i alla kök.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)235,92 kcal
- Energi (kJ)987,09 kJ
- Fett13,76 g
- Enkelomättade fettsyror3,36 g
- Fleromättade fettsyror0,48 g
- Mättade fettsyror8,69 g
- Fiber3,80 g
- Järn0,61 mg
- Kalcium60,27 mg
- Kalium213,89 mg
- Kolesterol38,75 mg
- Kolhydrat23,98 g
- Disackarider15,17 g
- Monosackarider5,11 g
- Sackaros13,85 g
- Magnesium20,68 mg
- Natrium15,94 mg
- Niacin0,32 mg
- Protein2,35 g
- Riboflavin0,09 mg
- Tiamin0,03 mg
- Vatten119,84 g
- Vitamin B120,15 µg
- Vitamin B60,05 mg
- Vitamin C15,12 mg
- Vitamin D0,04 µg
- Vitamin E1,29 mg
- Zink0,38 mg