Curryfisk med bulgur

Curryfisk med bulgur

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen.

  2. Lägg rotfrukterna i en form. Lägg fisken ovanpå salta och peppra ordentligt.

  3. Blanda ihop alla ingredienser till täcket och häll över fisken.

  4. Tillaga i konvektionsugn 175°C i 20-30 min.

  5. Servera med bulgur.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    338,41 kcal
  • Energi (kJ)
    1415,77 kJ
  • Fett
    17,91 g
  • Enkelomättade fettsyror
    4,20 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,09 g
  • Mättade fettsyror
    11,18 g
  • Fiber
    2,95 g
  • Järn
    1,28 mg
  • Kalcium
    84,03 mg
  • Kalium
    665,81 mg
  • Kolesterol
    99,36 mg
  • Kolhydrat
    18,93 g
  • Disackarider
    2,66 g
  • Monosackarider
    1,65 g
  • Sackaros
    1,38 g
  • Magnesium
    84,54 mg
  • Natrium
    628,63 mg
  • Niacin
    3,27 mg
  • Protein
    24,10 g
  • Riboflavin
    0,18 mg
  • Tiamin
    0,15 mg
  • Vatten
    249,77 g
  • Vitamin B12
    0,71 µg
  • Vitamin B6
    0,23 mg
  • Vitamin C
    5,23 mg
  • Vitamin D
    0,35 µg
  • Vitamin E
    1,05 mg
  • Zink
    1,07 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet