Fisk med tacokryddad blomkål

Fisk med tacokryddad blomkål

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.

  2. Dela blomkål och blanda med olja och tacokrydda. Klicka på smöret. Sätt i ugn 160°C i ca 15-20 minuter. Vänd i spenaten strax innan servering.

  3. Servera med kokt potatis och eventuellt en kall sås.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    384,49 kcal
  • Energi (kJ)
    1608,56 kJ
  • Fett
    13,67 g
  • Enkelomättade fettsyror
    4,74 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,92 g
  • Mättade fettsyror
    5,95 g
  • Fibrer
    6,66 g
  • Järn
    1,95 mg
  • Kalcium
    69,30 mg
  • Kalium
    1576,80 mg
  • Kolesterol
    74 mg
  • Kolhydrater
    37,19 g
  • Disackarider
    1,19 g
  • Monosackarider
    2,47 g
  • Sackaros
    1,14 g
  • Magnesium
    111,10 mg
  • Natrium
    311,40 mg
  • Niacin
    6,30 mg
  • Protein
    24,53 g
  • Riboflavin
    0,21 mg
  • Tiamin
    0,24 mg
  • Vatten
    338,79 g
  • Vitamin B12
    1,41 µg
  • Vitamin B6
    0,76 mg
  • Vitamin C
    104,85 mg
  • Vitamin D
    1,89 µg
  • Vitamin E
    3,16 mg
  • Zink
    1,55 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet