Fiskburgare med remouladsås & pommes
Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- 750 g
- Tomat200 g
- Rödlök80 g
- Sallad150 g
- Remouladsås300 g
- Pommes frites1000 g
TILLAGNING
1. Tillaga fiskburgare och pommes frites enligt anvisning på förpackningarna.
2. Skiva tomat och rödlök tunt.
3. Montera burgaren med tillbehör och remouladsås.
Tips!
Servera gärna några citronklyftor till burgaren.
Klassisk fiskburgare! Panerad torskburgare i hamburgerbröd med rödlök, sallad, tomat och remouladsås. Ett bra alternativ för de gäster som önskar en burgare utan rött kött.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)785,08 kcal
- Energi (kJ)3284,83 kJ
- Fett42,49 g
- Enkelomättade fettsyror22,99 g
- Fleromättade fettsyror8,86 g
- Mättade fettsyror7,63 g
- Fiber6,79 g
- Järn2,45 mg
- Kalcium88,71 mg
- Kalium1064,72 mg
- Kolesterol86,27 mg
- Kolhydrat73,83 g
- Disackarider2,18 g
- Monosackarider3,10 g
- Sackaros0,33 g
- Magnesium89,27 mg
- Natrium871,24 mg
- Niacin6,87 mg
- Protein23,71 g
- Riboflavin0,24 mg
- Tiamin0,23 mg
- Vatten176,43 g
- Vitamin B120,86 µg
- Vitamin B60,62 mg
- Vitamin C10,15 mg
- Vitamin D1,09 µg
- Vitamin E9,56 mg
- Zink1,54 mg