Frasbakad fisk med varm majs och paprikakräm

Frasbakad fisk med varm majs och paprikakräm

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.

  2. Värm majspurén med ajvar relish och Crème fraiche. Smaksätt med sambal oelek, salt och peppar.

  3. Koka couscous enligt förpackningen och blanda ner sojabönor, fintärnad paprika och hackad gräslök.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    457,37 kcal
  • Energi (kJ)
    1913,94 kJ
  • Fett
    18,78 g
  • Enkelomättade fettsyror
    5,61 g
  • Fleromättade fettsyror
    3,12 g
  • Mättade fettsyror
    7,96 g
  • Fiber
    7,86 g
  • Järn
    2,75 mg
  • Kalcium
    91,55 mg
  • Kalium
    813,25 mg
  • Kolesterol
    103,08 mg
  • Kolhydrat
    40,33 g
  • Disackarider
    4,05 g
  • Monosackarider
    3,07 g
  • Sackaros
    3,08 g
  • Magnesium
    83,52 mg
  • Natrium
    841,48 mg
  • Niacin
    4,81 mg
  • Protein
    27,68 g
  • Riboflavin
    0,35 mg
  • Tiamin
    0,32 mg
  • Vatten
    272,30 g
  • Vitamin B12
    0,84 µg
  • Vitamin B6
    0,63 mg
  • Vitamin C
    62,63 mg
  • Vitamin D
    1,24 µg
  • Vitamin E
    4,33 mg
  • Zink
    1,69 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet