
Panerad fisk med kokosris och sweetchilimarinerad gurka
Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Jasminris1 kg
- Kokosflingor2,50 dl
- Rostad lök150 g
- Sweetchilimarinerad gurka
- Gurka2 st
- Sweet chilisås1 dl
- Sojasås
- Gräddfil5 dl
- Japansk soja0,50 dl
TILLAGNING
Koka riset med kokos och värm grönsakerna enligt anvisning på förpackningen. Blanda ihop grönsakerna med riset. Strö över den rostade löken på riset.
Tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.
Dela gurkan längs längden och kärna ur. Skiva den lite snett och blanda med sweet chilisås.
Blanda gräddfil med japansk sojasås.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)750,38 kcal
- Energi (kJ)3139,69 kJ
- Fett25,48 g
- Enkelomättade fettsyror7,17 g
- Fleromättade fettsyror2,69 g
- Mättade fettsyror12,59 g
- Fiber4,69 g
- Järn2,18 mg
- Kalcium111,65 mg
- Kalium842,39 mg
- Kolesterol96,75 mg
- Kolhydrat98,23 g
- Disackarider4,13 g
- Monosackarider6,07 g
- Sackaros2,39 g
- Magnesium78,18 mg
- Natrium1176,73 mg
- Niacin3,62 mg
- Protein28,80 g
- Riboflavin0,35 mg
- Tiamin0,19 mg
- Vatten246,95 g
- Vitamin B120,93 µg
- Vitamin B61,17 mg
- Vitamin C16,09 mg
- Vitamin D1,26 µg
- Vitamin E3,01 mg
- Zink2,89 mg