Panerad fisk med kokosris och sweetchilimarinerad gurka

Panerad fisk med kokosris och sweetchilimarinerad gurka

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Koka riset med kokos och värm grönsakerna enligt anvisning på förpackningen. Blanda ihop grönsakerna med riset. Strö över den rostade löken på riset.

  2. Tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.

  3. Dela gurkan längs längden och kärna ur. Skiva den lite snett och blanda med sweet chilisås.

  4. Blanda gräddfil med japansk sojasås.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    750,38 kcal
  • Energi (kJ)
    3139,69 kJ
  • Fett
    25,48 g
  • Enkelomättade fettsyror
    7,17 g
  • Fleromättade fettsyror
    2,69 g
  • Mättade fettsyror
    12,59 g
  • Fibrer
    4,69 g
  • Järn
    2,18 mg
  • Kalcium
    111,65 mg
  • Kalium
    842,39 mg
  • Kolesterol
    96,75 mg
  • Kolhydrater
    98,23 g
  • Disackarider
    4,13 g
  • Monosackarider
    6,07 g
  • Sackaros
    2,39 g
  • Magnesium
    78,18 mg
  • Natrium
    1176,73 mg
  • Niacin
    3,62 mg
  • Protein
    28,80 g
  • Riboflavin
    0,35 mg
  • Tiamin
    0,19 mg
  • Vatten
    246,95 g
  • Vitamin B12
    0,93 µg
  • Vitamin B6
    1,17 mg
  • Vitamin C
    16,09 mg
  • Vitamin D
    1,26 µg
  • Vitamin E
    3,01 mg
  • Zink
    2,89 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet