Stekt alaska pollock filé med smakrik chilisås

Stekt Alaska pollock filé med smakrik chilisås

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Fisk
    Vänd fiskfiléerna, gärna i ekologiskt havremjöl för fin färg vid stekningen. Stek i olja eller smör.

  2. Sås
    Blanda alla ingredienserna till chilisåsen och koka upp, smaka av. Red eventuellt med lite maizena.

  3. Ris/grönsaker
    Serveras med basmatiriset blandat med salladsgrönsakerna som är värmda enligt anvisningar på förpackningen.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    693,10 kcal
  • Energi (kJ)
    2900,16 kJ
  • Fett
    2,66 g
  • Enkelomättade fettsyror
    0,66 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,97 g
  • Mättade fettsyror
    0,52 g
  • Fibrer
    2,97 g
  • Järn
    1,78 mg
  • Kalcium
    90,55 mg
  • Kalium
    681,22 mg
  • Kolesterol
    88,25 mg
  • Kolhydrater
    125,01 g
  • Disackarider
    1,14 g
  • Monosackarider
    2,27 g
  • Sackaros
    1,14 g
  • Magnesium
    97,96 mg
  • Natrium
    357,87 mg
  • Niacin
    4,72 mg
  • Protein
    38,39 g
  • Riboflavin
    0,25 mg
  • Tiamin
    0,43 mg
  • Vatten
    292,57 g
  • Vitamin B12
    2,18 µg
  • Vitamin B6
    0,85 mg
  • Vitamin C
    25,50 mg
  • Vitamin E
    2,34 mg
  • Zink
    3,16 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning