Bagel med Quinoa- och sötpotatisbiffar, färskost och sallad

Bagels med Quinoa- och sötpotatisbiffar

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Tillaga Quinoa- och sötpotatisbiffarna enligt anvisning på förpackningen.

  2. 2. Dela bagels i två.

  3. 3. Bre på färskost på bagels och addera sedan Quinoa- och sötpotatisbiffarna. Toppa med mixsallad och lägg på "locket".

  4. Tips!

  5. Rosta bageln precis som du gör på hamburgerbröd, för krispighetens skull. 

  6. Ny variant på burgare, prova att servera spröda Quinoa- och sötpotatisbiffar i bagelsbröd. Toppa med sallad och färskost. Spännande, smakrikt och såklart lakto-vegetariskt!

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    384,47 kcal
  • Energi (kJ)
    1608,76 kJ
  • Fett
    12,38 g
  • Enkelomättade fettsyror
    4,29 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,77 g
  • Mättade fettsyror
    4,37 g
  • Fibrer
    6,86 g
  • Järn
    1,95 mg
  • Kalcium
    273,14 mg
  • Kalium
    526,64 mg
  • Kolesterol
    56,24 mg
  • Kolhydrater
    48,28 g
  • Disackarider
    2,77 g
  • Monosackarider
    2,46 g
  • Sackaros
    0,81 g
  • Magnesium
    55,76 mg
  • Natrium
    1095,19 mg
  • Niacin
    2,63 mg
  • Protein
    16,19 g
  • Riboflavin
    0,28 mg
  • Tiamin
    0,27 mg
  • Vatten
    141,24 g
  • Vitamin B12
    0,36 µg
  • Vitamin B6
    0,39 mg
  • Vitamin C
    5,73 mg
  • Vitamin D
    0,27 µg
  • Vitamin E
    2,50 mg
  • Zink
    2,12 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet