
Bagels med Quinoa- och sötpotatisbiffar
Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Färskost300 g
- Bagles800 g
- Salladsmix300 g
TILLAGNING
1. Tillaga Quinoa- och sötpotatisbiffarna enligt anvisning på förpackningen.
2. Dela bagels i två.
3. Bre på färskost på bagels och addera sedan Quinoa- och sötpotatisbiffarna. Toppa med mixsallad och lägg på "locket".
Tips!
Rosta bageln precis som du gör på hamburgerbröd, för krispighetens skull.
Ny variant på burgare, prova att servera spröda Quinoa- och sötpotatisbiffar i bagelsbröd. Toppa med sallad och färskost. Spännande, smakrikt och såklart lakto-vegetariskt!
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)384,47 kcal
- Energi (kJ)1608,76 kJ
- Fett12,38 g
- Enkelomättade fettsyror4,29 g
- Fleromättade fettsyror1,77 g
- Mättade fettsyror4,37 g
- Fiber6,86 g
- Järn1,95 mg
- Kalcium273,14 mg
- Kalium526,64 mg
- Kolesterol56,24 mg
- Kolhydrat48,28 g
- Disackarider2,77 g
- Monosackarider2,46 g
- Sackaros0,81 g
- Magnesium55,76 mg
- Natrium1095,19 mg
- Niacin2,63 mg
- Protein16,19 g
- Riboflavin0,28 mg
- Tiamin0,27 mg
- Vatten141,24 g
- Vitamin B120,36 µg
- Vitamin B60,39 mg
- Vitamin C5,73 mg
- Vitamin D0,27 µg
- Vitamin E2,50 mg
- Zink2,12 mg