BBQ Cheese Quornburgare med picklad rödlök, briochebröd, spettad med oliv och tomat

BBQ Pease Burger med ost

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Brioche bröd
    700 g
  • Picklad rödlök
    600 g
  • Majonnäs
    300 g
  • BBQ-sås
    100 g
  • Coctailtomater
    3 st
  • Oliver
    50 g
  • Cheddarost
    150 g
  • Sötpotatis pommesfrites
    1 kg
  • Vanlig pommesfrites
    1 kg

TILLAGNING

  1. 1. Grilla eller stek din Pease Burgare

  2. 2. Pensla gärna på din favorit BBQ sås på burgaren

  3. 3. Montera sedan Pease Burgaren i bröd med majonnäs, rödlök, tomat och cheddarost.

  4. Tips!

  5. Servera mixed fries till hamburgaren.

  6. En saftig cheese burgare gjord på Pease, en vegansk burgare gjort på ärtprotein. Sätt denna lakto-vegetariska burgaren på cafémenyn! Komplettera burgaren med majonnäs, rödlök och tomat.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    1004,26 kcal
  • Energi (kJ)
    4201,73 kJ
  • Fett
    55,35 g
  • Enkelomättade fettsyror
    16,53 g
  • Fleromättade fettsyror
    21,68 g
  • Mättade fettsyror
    12,53 g
  • Fibrer
    10,57 g
  • Järn
    2,31 mg
  • Kalcium
    203,75 mg
  • Kalium
    1309,55 mg
  • Kolesterol
    48,39 mg
  • Kolhydrater
    104,55 g
  • Disackarider
    3,13 g
  • Monosackarider
    6,21 g
  • Sackaros
    1,87 g
  • Magnesium
    98,55 mg
  • Natrium
    516,25 mg
  • Niacin
    8,58 mg
  • Protein
    17,16 g
  • Riboflavin
    0,21 mg
  • Tiamin
    0,19 mg
  • Vatten
    221,84 g
  • Vitamin B12
    0,64 µg
  • Vitamin B6
    0,77 mg
  • Vitamin C
    17,29 mg
  • Vitamin D
    0,24 µg
  • Vitamin E
    6,43 mg
  • Zink
    2,04 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet