Grönt och Vegetariskt
Ingredienser
Välj antal portioner
- Gul lök200 g
- Matolja50 g
- Krossade tomater850 g
- Tomatpuré100 g
- Örtkryddor Provencale10 g
- Pasta1,5 kg
Tillagning
Fräs lök i matolja. Tillsätt krossade tomater och tomatpuré. Låt såsen sjuda i några minuter.
Smaksätt med örtkryddor provençale, salt, svartpeppar och lite flytande honung.
Servera med Veggie bouletter, pasta och Broccoli och gul morot.
Ett gott, nyttigt och grönt alternativ gjort på soja.
Näring per portion (per 100g)
Energifördelning
Fett
Fleromättade fettsyror
Mättade fettsyror
Enkelomättade fettsyror
Fibrer
Protein
Kolhydrater
Andra fetter
© Findus 2015
Vegetariska och veganska recept för restaurang och storkök
Findus kockar har kreerat massor av vegetariska recept anpassade för stora serveringar. Inspireras av recept på Quorn, Veggie (soja) och Pease (ärtprotein).