Indisk Quornpaj

Indisk Quornpaj

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Lägg ner och tryck ut pajskalsplattor i ett gastrobleck. Knäck äggen och vispa samman med gräddmjölken, smaka av med salt och peppar. Fördela quornfärs och romanescosymfoni på pajskalet, häll över äggstanningen. Toppa med riven ost och grädda härligheten på 225°C (öppet spjäll) i ca 30-40 minuter.

  2. Tips! Tänk på att anpassa tid och ugnstemperatur efter temperaturen på fyllningen. Vill du ha riktigt krispig botten går det bra att förgrädda pajskalen i gastroblecket 6-10 min på 200°C.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    815,65 kcal
  • Energi (kJ)
    3412,93 kJ
  • Fett
    56,10 g
  • Enkelomättade fettsyror
    16,70 g
  • Fleromättade fettsyror
    6,48 g
  • Mättade fettsyror
    29,80 g
  • Fibrer
    5,89 g
  • Järn
    2,07 mg
  • Kalcium
    348,08 mg
  • Kalium
    448,70 mg
  • Kolesterol
    306 mg
  • Kolhydrater
    41,31 g
  • Disackarider
    5,71 g
  • Monosackarider
    1,06 g
  • Sackaros
    0,08 g
  • Magnesium
    72,46 mg
  • Natrium
    1022,84 mg
  • Niacin
    2,14 mg
  • Protein
    34,57 g
  • Riboflavin
    0,84 mg
  • Tiamin
    1,43 mg
  • Vatten
    239,34 g
  • Vitamin B12
    2,10 µg
  • Vitamin B6
    0,26 mg
  • Vitamin C
    1,16 mg
  • Vitamin D
    2,46 µg
  • Vitamin E
    6,21 mg
  • Zink
    10,26 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet