Pease burgare med chili och BBQ

Pease burgare med chili och BBQ

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Tillaga Pease burgare enligt anvisning på förpackning och pensla med BBQ-sås.

  2. 2.  Dela baguetter på längden och rosta snabbt.

  3. 3.  Bred ut majonnäs på brödhalvorna och peppra.

  4. 4.  Montera burgaren med ost, sallad, burgare, finhackad paprika, chili och majonnäs.

    Tips!
    Det går även bra att grilla Pease burgarna och bröden på en grill.

    Erbjud denna lakto-ovo-vegetariska Pease burgaren som en del av den vegetariska menyn. Passar så väl in i den moderna restaurangen, i gatuköket eller i skolmatsalen. Gott, modernt och klimatsmart!

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    510,29 kcal
  • Energi (kJ)
    2136,52 kJ
  • Fett
    33,89 g
  • Enkelomättade fettsyror
    7,28 g
  • Fleromättade fettsyror
    14,15 g
  • Mättade fettsyror
    10,57 g
  • Fibrer
    6,51 g
  • Järn
    0,98 mg
  • Kalcium
    331,02 mg
  • Kalium
    290,10 mg
  • Kolesterol
    63,70 mg
  • Kolhydrater
    22,22 g
  • Disackarider
    1,57 g
  • Monosackarider
    2,59 g
  • Sackaros
    0,54 g
  • Magnesium
    60,44 mg
  • Natrium
    833,69 mg
  • Niacin
    1,06 mg
  • Protein
    26,62 g
  • Riboflavin
    0,46 mg
  • Tiamin
    1,26 mg
  • Vatten
    146,80 g
  • Vitamin B12
    1,10 µg
  • Vitamin B6
    0,24 mg
  • Vitamin C
    46,32 mg
  • Vitamin D
    0,08 µg
  • Vitamin E
    2,32 mg
  • Zink
    9,59 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet