Pease burgare med chili och BBQ

Vego burgare med chili & BBQ-sås

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Minibaguetter
    4 st
  • Bladsallad
    200 g
  • Cheddarost
    400 g
  • BBQ-sås
    100 g
  • Paprika, grön, finhackad
    2,50 st
  • Chili
    1 tsk
  • Svartpeppar
  • Majonnäs
    2,50 dl

TILLAGNING

  1. 1.  Tillaga Vegansk burgare enligt anvisning på förpackning och pensla med BBQ-sås.

  2. 2.  Dela baguetter på längden och rosta snabbt.

  3. 3.  Bred ut majonnäs på brödhalvorna och peppra.

  4. 4.  Montera burgaren med ost, sallad, burgare, finhackad paprika, chili och majonnäs.

    Tips!
    Det går även bra att grilla Veganska burgarna och bröden på en grill.

    Erbjud denna lakto-ovo-vegetariska burgaren som en del av den vegetariska menyn. Passar så väl in i den moderna restaurangen, i gatuköket eller i skolmatsalen. Gott, modernt och klimatsmart!

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    610,59 kcal
  • Energi (kJ)
    2556,52 kJ
  • Fett
    40,99 g
  • Enkelomättade fettsyror
    6,58 g
  • Fleromättade fettsyror
    12,25 g
  • Mättade fettsyror
    10,27 g
  • Fiber
    4,01 g
  • Järn
    0,48 mg
  • Kalcium
    302,22 mg
  • Kalium
    162,10 mg
  • Kolesterol
    63,70 mg
  • Kolhydrat
    19,22 g
  • Disackarider
    1,57 g
  • Monosackarider
    1,79 g
  • Sackaros
    0,54 g
  • Magnesium
    23,94 mg
  • Natrium
    503,69 mg
  • Niacin
    0,66 mg
  • Protein
    39,92 g
  • Riboflavin
    0,16 mg
  • Tiamin
    0,06 mg
  • Vatten
    73,80 g
  • Vitamin B12
    0,80 µg
  • Vitamin B6
    0,16 mg
  • Vitamin C
    46,32 mg
  • Vitamin D
    0,08 µg
  • Vitamin E
    2,32 mg
  • Zink
    1,59 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet