
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Minibaguetter4 st
- Cheddarost400 g
- Bladsallad200 g
- BBQ-sås100 g
- Paprika, grön, finhackad2,50 st
- Majonnäs2,50 dl
- Svartpeppar
TILLAGNING
1. Tillaga Pease burgare enligt anvisning på förpackning och pensla med BBQ-sås.
2. Dela baguetter på längden och rosta snabbt.
3. Bred ut majonnäs på brödhalvorna och peppra.
4. Montera burgaren med ost, sallad, burgare, finhackad paprika, chili och majonnäs.
Tips!
Det går även bra att grilla Pease burgarna och bröden på en grill.
Erbjud denna lakto-ovo-vegetariska Pease burgaren som en del av den vegetariska menyn. Passar så väl in i den moderna restaurangen, i gatuköket eller i skolmatsalen. Gott, modernt och klimatsmart!
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)510,29 kcal
- Energi (kJ)2136,52 kJ
- Fett33,89 g
- Enkelomättade fettsyror7,28 g
- Fleromättade fettsyror14,15 g
- Mättade fettsyror10,57 g
- Fibrer6,51 g
- Järn0,98 mg
- Kalcium331,02 mg
- Kalium290,10 mg
- Kolesterol63,70 mg
- Kolhydrater22,22 g
- Disackarider1,57 g
- Monosackarider2,59 g
- Sackaros0,54 g
- Magnesium60,44 mg
- Natrium833,69 mg
- Niacin1,06 mg
- Protein26,62 g
- Riboflavin0,46 mg
- Tiamin1,26 mg
- Vatten146,80 g
- Vitamin B121,10 µg
- Vitamin B60,24 mg
- Vitamin C46,32 mg
- Vitamin D0,08 µg
- Vitamin E2,32 mg
- Zink9,59 mg