
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Hamburgerbröd500 g
- Cheddarost150 g
- Salladsblad150 g
- Tomat200 g
- Inlagd gurka150 g
- Senap100 g
- Ketchup100 g
- Majonnäs200 g
TILLAGNING
1. Tillaga Pease burgare enligt anvisningarna på förpackning.
2. Skölj sallad och tomat.
3. Skär tomat och gul lök i skivor.
4. Rosta brödhalvorna. Bred majonnäs på nedre brödhalvan. Klicka ketchup och senap på den övre brödhalvan.
5. Montera burgaren.
Tips!
En perfekt burgare att servera på skolmenyn. Låt barnen montera sina egna burgare med sina favorit tillbehör.
Klimatsmart 100 grams burgare gjord på ärtprotein. En burgare för medvetna, både barn och vuxna. Passar utmärkt att servera i skolmatsalen som på restaurangen.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)627,35 kcal
- Energi (kJ)2616,52 kJ
- Fett40,39 g
- Enkelomättade fettsyror5,09 g
- Fleromättade fettsyror10,70 g
- Mättade fettsyror6,39 g
- Fibrer8,75 g
- Järn0,89 mg
- Kalcium187,09 mg
- Kalium254 mg
- Kolesterol37,43 mg
- Kolhydrater38,41 g
- Disackarider3,57 g
- Monosackarider4,88 g
- Sackaros2,68 g
- Magnesium34,58 mg
- Natrium432,80 mg
- Niacin1,56 mg
- Protein23,48 g
- Riboflavin0,15 mg
- Tiamin0,14 mg
- Vatten84,87 g
- Vitamin B120,49 µg
- Vitamin B60,16 mg
- Vitamin C4 mg
- Vitamin D0,18 µg
- Vitamin E1,95 mg
- Zink1,09 mg