Pease burger attack attack

Pease Burger Attack Attack!

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Tillaga Pease pulled enligt anvisning på förpackning. 

  2. 2.  Blanda lökskivor med vinäger tillsammans med salt och peppar. Rör om med jämna mellanrum under tiden du förbereder resten.

  3. 3.  Finhacka persilja och blanda ner tillsammans med löken.

  4. 4.  Blanda majonnäs och ketjap manis. Smaka av med lite salt och peppar.

  5. 5.  Bred ut dressing över nederdelen av hamburgerbrödet, lägg sedan på sallad följt av Pease pulled och avsluta med lite mer dressing, löken och tomater samt ovansidan av brödet.

    Tips!
    Servera med ugnsrostad klyftpotatis för extra kolhydrater.

    Denna ovo-vegetariska burgare med veganska Pease pulled är mycket smakrik och har en viss hetta. Gott och enkelt! Passar utmärkt som ett klimatsmart alternativ på lunchmenyn eller i skolmatsalen.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    618,99 kcal
  • Energi (kJ)
    2590,61 kJ
  • Fett
    29,34 g
  • Enkelomättade fettsyror
    3,62 g
  • Fleromättade fettsyror
    8,42 g
  • Mättade fettsyror
    1,94 g
  • Fibrer
    8,54 g
  • Järn
    1,20 mg
  • Kalcium
    48,55 mg
  • Kalium
    312,85 mg
  • Kolesterol
    18 mg
  • Kolhydrater
    36,39 g
  • Disackarider
    2,72 g
  • Monosackarider
    4,78 g
  • Sackaros
    1,53 g
  • Magnesium
    50,23 mg
  • Natrium
    353,52 mg
  • Niacin
    2,83 mg
  • Protein
    47,92 g
  • Riboflavin
    0,07 mg
  • Tiamin
    0,14 mg
  • Vatten
    81,20 g
  • Vitamin B12
    0,15 µg
  • Vitamin B6
    0,17 mg
  • Vitamin C
    8,99 mg
  • Vitamin E
    1,65 mg
  • Zink
    0,87 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet