Pease sliders med grönkålspesto

Pease sliders med grönkålspesto

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Lägg grönkål i en mixer tillsammans med pumpafrö, vitlök, olja och ost.

  2. 2. Mixa ihop till en pesto.

  3. 3. Stek upp Pease Bullar eller värm på bläck i ugn.

  4. 4. Tryck till Pease Bullarna lätt och lägg dem i små hamburgarbröd.

  5. 5. Lägg på ost och servera med sallad och tomater.

    Tips!
    Sätt en tandpetare i burgaren när den är färdig monterad så håller alla ingridienserna sig på plats.

    Sliders, alltså små hamburgare. Perfekta att servera på vilket buffébord som helst. Både stora och små gäster kommer att uppskatta dessa goda, gröna sliders.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    584,93 kcal
  • Energi (kJ)
    2444,20 kJ
  • Fett
    31,13 g
  • Enkelomättade fettsyror
    9,80 g
  • Fleromättade fettsyror
    6,23 g
  • Mättade fettsyror
    6,68 g
  • Fibrer
    7,83 g
  • Järn
    3,28 mg
  • Kalcium
    287,77 mg
  • Kalium
    564,90 mg
  • Kolesterol
    16,30 mg
  • Kolhydrater
    47,31 g
  • Disackarider
    1,68 g
  • Monosackarider
    4,92 g
  • Sackaros
    0,51 g
  • Magnesium
    113,01 mg
  • Natrium
    273,90 mg
  • Niacin
    2,50 mg
  • Protein
    25,04 g
  • Riboflavin
    0,27 mg
  • Tiamin
    0,26 mg
  • Vatten
    132,99 g
  • Vitamin B12
    0,40 µg
  • Vitamin B6
    0,25 mg
  • Vitamin C
    25,02 mg
  • Vitamin D
    0,23 µg
  • Vitamin E
    8,10 mg
  • Zink
    2,57 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning