Pease sliders med grönkålspesto

Pease sliders med grönkålspesto

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Lägg grönkål i en mixer tillsammans med pumpafrö, vitlök, olja och ost.

  2. 2. Mixa ihop till en pesto.

  3. 3. Stek upp Pease Bullar eller värm på bläck i ugn.

  4. 4. Tryck till Pease Bullarna lätt och lägg dem i små hamburgarbröd.

  5. 5. Lägg på ost och servera med sallad och tomater.

    Tips!
    Sätt en tandpetare i burgaren när den är färdig monterad så håller alla ingridienserna sig på plats.

    Små burger sliders lyfter vilket buffébord som helst.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    584,93 kcal
  • Energi (kJ)
    2444,20 kJ
  • Fett
    31,13 g
  • Enkelomättade fettsyror
    9,80 g
  • Fleromättade fettsyror
    6,23 g
  • Mättade fettsyror
    6,68 g
  • Fibrer
    7,83 g
  • Järn
    3,28 mg
  • Kalcium
    287,77 mg
  • Kalium
    564,90 mg
  • Kolesterol
    16,30 mg
  • Kolhydrater
    47,31 g
  • Disackarider
    1,68 g
  • Monosackarider
    4,92 g
  • Sackaros
    0,51 g
  • Magnesium
    113,01 mg
  • Natrium
    273,90 mg
  • Niacin
    2,50 mg
  • Protein
    25,04 g
  • Riboflavin
    0,27 mg
  • Tiamin
    0,26 mg
  • Vatten
    132,99 g
  • Vitamin B12
    0,40 µg
  • Vitamin B6
    0,25 mg
  • Vitamin C
    25,02 mg
  • Vitamin D
    0,23 µg
  • Vitamin E
    8,10 mg
  • Zink
    2,57 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning