Persikodoftande Quorngryta

Persikodoftande Quorngryta

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Fräs Quornstrimlorna i olja med curry, sambal oelek

  2. och hackad vitlök. Tillsätt strimlad paprika och låt

  3. fräsa ytterligare en stund. Häll på cocosmjölk och

  4. vatten och låt puttra några minuter. Tillsätt avrunna

  5. och skivade persikor, sojabönor och mango chutney.

  6. Smaka av med salt och grovmalen svartpeppar.

  7. Koka bulgur enligt anvisningen.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    408,45 kcal
  • Energi (kJ)
    1708,95 kJ
  • Fett
    23,53 g
  • Enkelomättade fettsyror
    3,16 g
  • Fleromättade fettsyror
    2,89 g
  • Mättade fettsyror
    17,05 g
  • Fibrer
    8,32 g
  • Järn
    2,78 mg
  • Kalcium
    86,68 mg
  • Kalium
    541,21 mg
  • Kolhydrater
    27,01 g
  • Disackarider
    4,41 g
  • Monosackarider
    3,27 g
  • Sackaros
    4,32 g
  • Magnesium
    102,03 mg
  • Natrium
    445,90 mg
  • Niacin
    2,36 mg
  • Protein
    18,37 g
  • Riboflavin
    0,32 mg
  • Tiamin
    1,20 mg
  • Vatten
    389,20 g
  • Vitamin B12
    0,27 µg
  • Vitamin B6
    0,14 mg
  • Vitamin C
    10,66 mg
  • Vitamin E
    1,38 mg
  • Zink
    8,35 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet