Quorn i grön curry

Quorn i grön curry

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Tina quornbitarna. Koka riset. Fräs lök, vitlök och chili i rapsoljan. Tillsätt quornbitarna och fräs dem i ytterligare ett par minuter. Häll i kokosmjölkenm, currypastan och wokgrönsakerna. Koka i ett 5-10 minuter, smaka av med salt. Rör ner örterna och servera till riset.

    Tips.

    Servera tillsammans med en fräsh sallad och färsk lime.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    715,51 kcal
  • Energi (kJ)
    2993,63 kJ
  • Fett
    33,05 g
  • Enkelomättade fettsyror
    6,32 g
  • Fleromättade fettsyror
    4,45 g
  • Mättade fettsyror
    21,57 g
  • Fibrer
    10,66 g
  • Järn
    3,68 mg
  • Kalcium
    222,37 mg
  • Kalium
    712,10 mg
  • Kolesterol
    1,50 mg
  • Kolhydrater
    75,79 g
  • Disackarider
    3,62 g
  • Monosackarider
    2,62 g
  • Sackaros
    3,56 g
  • Magnesium
    117,10 mg
  • Natrium
    511,22 mg
  • Niacin
    5,37 mg
  • Protein
    23,36 g
  • Riboflavin
    0,39 mg
  • Tiamin
    1,47 mg
  • Vatten
    218,29 g
  • Vitamin B12
    0,35 µg
  • Vitamin B6
    0,61 mg
  • Vitamin C
    19,12 mg
  • Vitamin E
    2,55 mg
  • Zink
    9,62 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet