Quorn pad thai

Quorn Pad thai

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Risnudlar
    500 g
  • Vitlöksklyftor, finhackade
    6 st
  • Ägg
    8 st
  • Böngroddar
    200 g
  • Färsk koriander, hackad
    40 g
  • Salladslök, hackad
    300 g
  • Morötter, strimlade
    3 st
  • Cashewnötter
    200 g
  • Rapsolja till stekning
  • Sås
  • Fisksås
    50 g
  • Tamarindpasta, löses i vatten
    30 g
  • Socker
    68 g
  • Chilisås
    20 g

TILLAGNING

  1. Koka risnudlarna enligt förpackningen, häll av vattnet och spola dem kalla. Stek Quornbitar, vitlök, morot och chili i rapsolja. Knäck äggen i pannan och rör ordentligt så att de koagulerar och binder smak.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    592,21 kcal
  • Energi (kJ)
    2477,87 kJ
  • Fett
    17,25 g
  • Enkelomättade fettsyror
    8,91 g
  • Fleromättade fettsyror
    4,70 g
  • Mättade fettsyror
    3,75 g
  • Fibrer
    10,06 g
  • Järn
    3,89 mg
  • Kalcium
    162,37 mg
  • Kalium
    679,50 mg
  • Kolesterol
    163,25 mg
  • Kolhydrater
    74,43 g
  • Disackarider
    9,83 g
  • Monosackarider
    4,58 g
  • Sackaros
    9,75 g
  • Magnesium
    122,37 mg
  • Natrium
    979,66 mg
  • Niacin
    1,61 mg
  • Protein
    29,17 g
  • Riboflavin
    0,65 mg
  • Tiamin
    1,47 mg
  • Vatten
    219,80 g
  • Vitamin B12
    1,01 µg
  • Vitamin B6
    0,45 mg
  • Vitamin C
    36,04 mg
  • Vitamin D
    0,69 µg
  • Vitamin E
    3,49 mg
  • Zink
    10,53 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet