Quorn pytt med hackat ägg och rödbetor

Quorn Pytt med hackat ägg och rödbetor

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Värm Quorn™pytten enligt anvisning på förpackningen.
    Rosta rödbetorna i ugn enligt tillagningsanvisning på förpackningen.
    Smaka av med salt och svartpeppar.

  2. Hacka äggen i en hackmaskin.
    Blanda ägghacket tillsammans med örterna.
    Smaka av med salt och svartpeppar.

  3. Tips: Om du inte har en hackmaskin. Pressa äggen genom en nätslev.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    299,56 kcal
  • Energi (kJ)
    1254,62 kJ
  • Fett
    11,33 g
  • Enkelomättade fettsyror
    1,99 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,74 g
  • Mättade fettsyror
    2,30 g
  • Fibrer
    5,51 g
  • Järn
    1,35 mg
  • Kalcium
    44,50 mg
  • Kalium
    277,40 mg
  • Kolesterol
    170 mg
  • Kolhydrater
    29,19 g
  • Monosackarider
    0,20 g
  • Magnesium
    15,05 mg
  • Natrium
    71,95 mg
  • Niacin
    0,17 mg
  • Protein
    17,35 g
  • Riboflavin
    0,25 mg
  • Tiamin
    0,05 mg
  • Vatten
    38,14 g
  • Vitamin B12
    0,74 µg
  • Vitamin B6
    0,05 mg
  • Vitamin C
    7,52 mg
  • Vitamin D
    1,85 µg
  • Vitamin E
    2,79 mg
  • Zink
    0,91 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet