Quornfilé med rustika rotfrukter och tomatpaprikasås

Quornfilé med rustika rotfukter & tomat-paprikasås

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. TOMAT-PAPRIKASÅS

  2. Hacka lök, paprika och vitlök och fräs i olivolja utan att det tar färg. Slå på tomatkrossen och koka ihop alltsammans. Smaksätt med övriga ingredienser och mixa såsen slät.

  3. Värm Quornfilén och Rotfrukterna enligt anvisning på förpackningen och servera med tomat-paprikasåsen.

  4. Servera gärna med grönsallad till.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    378,96 kcal
  • Energi (kJ)
    1585,94 kJ
  • Fett
    13,04 g
  • Enkelomättade fettsyror
    7,43 g
  • Fleromättade fettsyror
    3,73 g
  • Mättade fettsyror
    2,30 g
  • Fibrer
    14,05 g
  • Järn
    3,86 mg
  • Kalcium
    205,07 mg
  • Kalium
    1207,54 mg
  • Kolhydrater
    36,77 g
  • Disackarider
    4,97 g
  • Monosackarider
    10,63 g
  • Sackaros
    4,84 g
  • Magnesium
    124,18 mg
  • Natrium
    492,33 mg
  • Niacin
    3,39 mg
  • Protein
    21,53 g
  • Riboflavin
    0,58 mg
  • Tiamin
    1,76 mg
  • Vatten
    455,38 g
  • Vitamin B12
    0,35 µg
  • Vitamin B6
    0,60 mg
  • Vitamin C
    78,49 mg
  • Vitamin E
    4,27 mg
  • Zink
    10,65 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet