Quornfiléer a la provencale

Quornfiléer a la provencale

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Basilika, Rosmarin, Timjan
    18 g
  • Olivolja
    1 dl
  • Gul lök, hackad
    2 st
  • Vitlöksklyftor, hackade
    4 st
  • Röd paprika, klyftor
    3 st
  • Gul paprika, klyftor
    2 st
  • Grön paprika, klyftor
    2 st
  • Zucchini, skivad
    900 g
  • Krossade tomater
    1 kg
  • Grönsaksbuljong, tärning
    3 g
  • Kranvatten
    3 dl

TILLAGNING

  1. Blanda kryddorna tillsammans med olivolja och pensla över filéerna.

  2. Stek lök, vitlök, paprika och zucchini i cirka 10 minuter med ett lock över. Tillsätt de krossade tomaterna och grönsaksbuljongen och låt det koka ytterligare 10 minuter. Salta och peppra.

  3. Tillaga filéerna enligt anvisningarna på förpackningen.

  4. Servera grönsakerna tillsammans med filéerna och garnera med färsk basilika.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    301,83 kcal
  • Energi (kJ)
    1263,22 kJ
  • Fett
    12,10 g
  • Enkelomättade fettsyror
    7,38 g
  • Fleromättade fettsyror
    3,17 g
  • Mättade fettsyror
    2,07 g
  • Fibrer
    9,99 g
  • Järn
    2,16 mg
  • Kalcium
    123,38 mg
  • Kalium
    822,79 mg
  • Kolhydrater
    24,27 g
  • Disackarider
    0,68 g
  • Monosackarider
    12,68 g
  • Sackaros
    0,68 g
  • Magnesium
    87,02 mg
  • Natrium
    454,77 mg
  • Niacin
    2,72 mg
  • Protein
    18,99 g
  • Riboflavin
    0,48 mg
  • Tiamin
    1,53 mg
  • Vatten
    408 g
  • Vitamin B12
    0,35 µg
  • Vitamin B6
    0,58 mg
  • Vitamin C
    171,76 mg
  • Vitamin E
    5,98 mg
  • Zink
    10,20 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet