Quorn schnitzel med ratatouille och rostad potatis

Sprödbakad Quorn Filé med ratatouille & rostad potatis

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Ratatouille
  • Olivolja
    1 dl
  • Gul lök
    120 g
  • Aubergine
    500 g
  • Krossad tomat
    1 kg
  • Timjan
    10 g
  • Squash
    700 g
  • Vitlöksklyftor
    2 st
  • Lagerblad
    1 st
  • Socker
    7 g
  • Rostad potatis
  • Olivolja
    0,50 dl
  • Potatis
    2 kg

TILLAGNING

  1. RATATOUILLE

  2. Hetta upp olivolja och fräs hackad lök, vitlök, tärnad aubergine

  3. och squash. Tillsätt kryddor, socker och krossad tomat.

  4. Låt koka ihop ca 15 min.

  5. Tillaga den sprödbakade Quorn filén enligt anvisning på förpackningen.

  6. ROSTAD POTATIS

  7. Blanda potatis och olja och i GN-bleck och sätt i ugn 180˚C

  8. ca 30 min.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    486,02 kcal
  • Energi (kJ)
    2033,63 kJ
  • Fett
    19,24 g
  • Enkelomättade fettsyror
    12,25 g
  • Fleromättade fettsyror
    4,21 g
  • Mättade fettsyror
    2,94 g
  • Fibrer
    13,74 g
  • Järn
    2,48 mg
  • Kalcium
    98,91 mg
  • Kalium
    1490,80 mg
  • Kolhydrater
    50,35 g
  • Disackarider
    1,82 g
  • Monosackarider
    9,73 g
  • Sackaros
    1,81 g
  • Magnesium
    121,03 mg
  • Natrium
    726,41 mg
  • Niacin
    6,16 mg
  • Protein
    20,94 g
  • Riboflavin
    0,45 mg
  • Tiamin
    1,54 mg
  • Vatten
    458,16 g
  • Vitamin B12
    0,33 µg
  • Vitamin B6
    0,76 mg
  • Vitamin C
    84,75 mg
  • Vitamin D
    0,12 µg
  • Vitamin E
    5,29 mg
  • Zink
    9,89 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet