Veggie burgare med varm apelsin- och morotssallad

Veggie burgare med varm apelsin- och morotssallad

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Stek Hagenburgaren, alt värm i konvektionsugn med ånga 150°C, 12 - 15 min.

    Blanda morot, apelsin senapsfrö och olivolja. Smaka av med salt och peppar.

    Servera med potatismos och grönsallad.

  2. Ett gott, nyttigt och grönt alternativ gjort på soja.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    523,18 kcal
  • Energi (kJ)
    2188,46 kJ
  • Fett
    15,43 g
  • Enkelomättade fettsyror
    4,82 g
  • Fleromättade fettsyror
    4,14 g
  • Mättade fettsyror
    4,38 g
  • Fibrer
    16,59 g
  • Järn
    2,81 mg
  • Kalcium
    190,85 mg
  • Kalium
    1706,20 mg
  • Kolesterol
    14,86 mg
  • Kolhydrater
    63,64 g
  • Disackarider
    13,53 g
  • Monosackarider
    10,64 g
  • Sackaros
    10,88 g
  • Magnesium
    116,58 mg
  • Natrium
    145,82 mg
  • Niacin
    7,78 mg
  • Protein
    23,70 g
  • Riboflavin
    0,38 mg
  • Tiamin
    1,10 mg
  • Vatten
    472,99 g
  • Vitamin B12
    0,12 µg
  • Vitamin B6
    0,82 mg
  • Vitamin C
    106,48 mg
  • Vitamin D
    0,23 µg
  • Vitamin E
    6,22 mg
  • Zink
    1,93 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet