
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Vitlök, klyfta3 st
- Hackade tomater800 g
- Tomatpuré75 g
- Chilipasta25 g
- Tortillabröd400 g
- Färsk Basilika20 g
- Créme fraiche3 msk
- Rapsolja till stekning
TILLAGNING
1. Värm upp lite olja i en stekpanna på medelvärme och lägg i de frysta Pease Bullarna och stek i 2 minuter.
2. Tillsätt vitlök och stek i 1 minut.
3. Tillsätt hackade tomater, tomatpuré och chili. Låt koka ytterligare 10 minuter på låg värme.
4. Värm tortillabröden.
Tips!
Servera Pease Bullarna med chilisåsen, sallad, crème fraiche, rödlök och basilika tillsammans med tortillabröd.
Lakto-vegetariska wraps med veganska Pease Bullar kommer göra succé på menyn. Med den heta chilisåsen blir Pease Bullarna saftiga och smakrika. Passar såväl på lunchmenyn som cafémenyn.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)185,54 kcal
- Energi (kJ)776,02 kJ
- Fett3,43 g
- Enkelomättade fettsyror1,18 g
- Fleromättade fettsyror0,64 g
- Mättade fettsyror1,42 g
- Fibrer2,34 g
- Järn0,94 mg
- Kalcium55,11 mg
- Kalium370,44 mg
- Kolesterol3,58 mg
- Kolhydrater31,63 g
- Disackarider0,80 g
- Monosackarider3,44 g
- Sackaros0,28 g
- Magnesium24,27 mg
- Natrium417,41 mg
- Niacin1,10 mg
- Protein5,49 g
- Riboflavin0,04 mg
- Tiamin0,11 mg
- Vatten108,57 g
- Vitamin B60,15 mg
- Vitamin C20,41 mg
- Vitamin E1 mg
- Zink0,53 mg