INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Oxpuré FINDUS 96008183
- Omelett- och timbalbas FINDUS 96008415
- Ansjovisspad, silat10 g
- Lökpulver
- Kryddpeppar mald
- Buljongpulver
- Salt, peppar
- Pensling: Sockerkulör, malda kryddor
TILLAGNING
1. Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans. Blanda med Thick & Easy™. Smaksätt och färgsätt.
2. Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie.
3. Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.
4. Pensla före servering. Skär i skivor och servera med sås, pressad potatis, grönsakstimbal och gelé.
TIPS!
Skinkstek. Använd skinktimbal, stekt, Findus 96008716.Laga och servera slottsstek till middag i veckan. Är lika gott att njuta av mitt i veckan som till helgen. Detta recept är lagat i timbalkonsistens.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)21,46 kcal
- Energi (kJ)89,78 kJ
- Fett1,31 g
- Enkelomättade fettsyror0,54 g
- Fleromättade fettsyror0,33 g
- Mättade fettsyror0,30 g
- Järn0,13 mg
- Kalcium9,90 mg
- Kalium14,50 mg
- Kolesterol9 mg
- Kolhydrat1,18 g
- Disackarider0,27 g
- Monosackarider0,02 g
- Sackaros0,27 g
- Magnesium1,30 mg
- Natrium275 mg
- Niacin0,22 mg
- Protein1,25 g
- Riboflavin0,02 mg
- Vatten5,30 g
- Vitamin B121 µg
- Vitamin B60,04 mg
- Vitamin D0,02 µg
- Vitamin E0,06 mg
- Zink0,18 mg