INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Kycklingpuré45 g
- Ananaspuré5 g
- Sopp- och såsbas, berikad50 g
- Gelatinblad1 g
- Buljongpulver
- Curry
TILLAGNING
1. Blötlägg gelatinet enligt anvisning på paketet.
2. Värm Sopp- och såsbas. Tillsätt puré och det blötlagda gelatinet under omrörning.
3. Smaksätt. Låt stelna i kyl.
TIPS!
Geléad mat baserad på Findus Puré går bra att frysa.Laga kyckling à la cecil i gelékonsistens som en av veckans middagar. Serveras kall i bitar tillsammans med tjock, varm sås, potatismos och grönsaksgelé bredvid.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)105,50 kcal
- Energi (kJ)441,40 kJ
- Fett6,46 g
- Enkelomättade fettsyror0,72 g
- Fleromättade fettsyror0,54 g
- Mättade fettsyror1,41 g
- Fiber0,10 g
- Kolhydrat5,54 g
- Protein6,43 g