INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Lax- och fiskpuré FINDUS 9601486060 g
- Omelett- och timbalbas FINDUS 9600841560 g
- Hummerfond1 tsk
- Ingefära, malen0,50 krm
- Äppelcidervinäger0,50 g
- Broccolitimbal FINDUS 9600860340 g
- Salt
- MOROTSSÅS
- Crème fraiche50 g
- Ingefära, malen1 krm
- Salt
TILLAGNING
1. Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans. Blanda med Thick & Easy™ och smaksätt.
2. Häll laxblandningen i väl smorda bleck eller formar. Lägg i broccolitimbalerna. Täck med lock eller folie.
3. Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.
4. Servera med morotssås (se recept sid 34 i MRS eller sök recept på vår hemsida).
Morotsås
1. Blanda ingredienserna. Låt koka upp. Smaka av.TIPS!
Dekorera laxkupolen med dill.Servera en fantastsiskt god laxkupol till middag. Laxkupolen har många spännande smaker och tillsammas med morotsåsen blir det ortroligt gott.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)400,74 kcal
- Energi (kJ)1679,93 kJ
- Fett30,08 g
- Mättade fettsyror12,85 g
- Fiber2,38 g
- Järn0,05 mg
- Kalcium6,50 mg
- Kolhydrat13,39 g
- Protein18,57 g